Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (742)

plakát

Pokoj 237 (2012) 

Natočil to Shining geek a je to vidět. Pár dobrých postřehů, ale jinak většinou z prstu vycucané teorie ala 9/11. A ty overlaye... Bože!

plakát

Čtyřicítka na krku (2012) 

Supr. Tuna popkulturních narážek, skvělí herci ve vedlejších rolích (Lithgow, McCarthy, Segel, O'Dowd) a nádherně zvučná američtina Leslie Mann. Megan Fox je tu sice minimálně, jakmile se však objeví v záběru, okamžitě si krade celý film pro sebe. A navíc si přivydělává jako GFE. Tenhle film prostě nemůžu nemilovat.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Konečně zase blockbuster s emocema (Star Trek 2 je neměl), který je nejlepší ve svých civilních polohách. Obrovská škoda, že z akce si už teď moc nepamatuju, zato z flashbacků hodně. Amy Adams snesitelnější, než bych čekal, Michael Shannon mi spíš připomínal Joaquina Phoenixe v nějakém Gladiátorovi a Henry Cavill tu běhá s kozama většíma než Amy. Celkově ale nadšení.

plakát

Megan is Missing (2011) 

Na hororovém žánru obzvlášť je krásné to, že nemůžete věřit vůbec nikomu, protože tohle je naprosto skvěle natočená věc. Hereckými výkony stejné top jako Paranormal Activity, z hlediska autentičnosti jakbysmet. A po zveřejnění těch 2 fotek Megan mě polila taková hrůza, jakou už dlouho nepamatuju.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Škoda, že na komediální vrchol se musí čekat až do Vegas, protože Tijuana rozhodně potenciál a tady je úplně upozaděná. S příjezdem do Vegas ale všechna ta počáteční nejistota odpadá a následuje jedna over the top scéna za druhou (Caesar's Palace!). Budou mi chybět.

plakát

Starlet (2012) 

Jak říká Roy, není to o super buchtách (o tom jsou Spring Breakers, letošní best indie za 5 mega!). Ale stejně: znát dopředu souvislosti, které tenhle film provází, s projekcí bych dlouho neotálel. :)

plakát

Most Disturbed Person on Planet Earth (2013) odpad!

Až se mě někdo zeptá, co nejhoršího jsem kdy v životě viděl, nebudu pro odpověď chodit daleko. Co tohle dělá na YouTube, je pro mě záhadou. Hned po téhle náloži hnusu jsem si dal na spravení nálady tohle http://goo.gl/N4I9M a bylo mi opět dobře, že žiju na planetě Zemi.

plakát

Zelená karta (1990) 

3 pětihvězdičkové scény (imigrační kontrola v bytě, ta fantasticky natočená dusná vzájemná přitažlivost při odchodu ke spánku, hra na klavír), ale celé mi to připadá takové přitažené za vlasy. A chemie mezi Depardieuem a MacDowell tu teda moc nefunguje.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou 3D (2013) 

Tady musel někdo řádit motorovkou ve střižně, protože není možné, že tu místama chybí celé scény. Ale jinak je to celkem neškodné a v závěru i takové smutné. Inteligenčně sice na 0, ale jak by řekl náš kamarád Ondřej: "dá se to". P.S.: počkejte si na potitulkovou scénu. 2,5*