Reklama

Reklama

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (301)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že je to velmi průměrný film. Nic nového nepředvede, navíc, když jsem viděla stopáž, tak jsem to chtěla vypnout hned na začátku. Ale když jsem překonala úvodní trapnosti manželského života v podání dvou pro mě křečovitých herců, skvěle jsem se pobavila. Některé vtípky mě jednoduše dostaly, což se mi u komedie nějakou dobu nestalo.. Proto je mé hodnocení takové, jaké je. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie o problémech středního věku a zlomové "čtyřicítky". Místy vtipná, občas celkem výstižná, ale většinu času spíše trapná a stupidní (rodina se topí dluzích, přesto maj dvě auta za několik mega a jejich domácnost je jako chodící reklama na Apple, yeah - 'Murica bitch). To všechno navíc v krutě dlouhé stopáži. Každopádně trochu to zachraňuje celkem ucházející konec a sexy Megan Fox, která se nám zas po delší době trochu víc ukázala na plátně. Za ni dávám i 3. hvězdičku. ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Nejlepší komedie od Bridesmaids. Výrony hurónského smíchu, natržená bránice, brambůrky rozházené po celém bytě, křeč v obličeji od permanentního výšklebu. Nejdřív jsem se toho obával, říkal jsem si, další dvouhodinová kláda od Apatowa, to smrdí vyčpělýma Komikama, ale počáteční nedůvěra šmahem vzala za své. Apatow tentokrát hlavičku hřebíčku rozmrdal kladivem na prach a rozpumpoval kolotoč plný hororů "ze života" a absurdního vulgarhumoru. Za deset let páchám sebevraždu.Tuhle nálož byste si měli dát povinně, protože kvalitních komedií je furt jako agnostiků v mešitě. Mimochodem, tahle taškařice nám byla tuzemskou kinodistribucí opět zapřena. iCunt! ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Pobavilo mě to a dost, i když film popravdě není úplně čistá komedie, hodně se tam řeší i závažnější problémy vhodné pro drama, ale možná právě to tomu dodalo tu šťávu, že vyniká nad ostatními komediemi s podobným námětem. A producenti nemohli vybrat lepší herce - Paul a Leslie v hlavních rolích válí a to samé jejich "dcerušky". I was just trying to go turbo for your birthday. My hard-ons are still in analog. This shit's digital. - I don't want a turbo penis. I like your medium soft one..............It's gonna give you nightmares. - I can handle a nighmare. You're a nightmare everyday for me. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čtyřicet, to už je věk, kdy člověk trochu hodnotí to, co má za sebou. Pořád je to věk, kdy se ještě cítí mladý, ale přece jen už chápe, že na něco je pozdě. Třeba na třetí dítě, na zamilovanost, na pořádnou erekci bez pilulek, protože vás manželka nepřitahuje. Jsou vám postavy Peta a Debbie povědomí? Tak pokud to není proto, že máte podobné problémy, možná to bude tím, že jste se s nimi setkali ve filmu "Zbouchnutá". S dvojicí se znovu setkáváme po pár letech, kdy Debbie má zrovna osmatřicáté narozeniny a Pete se chystá na ty svoje čtyřicáté. Nejde však o samotné narozeniny, jde o to, že tihle dva se nacházejí v pořádné manželské krizi. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/ctyricitka-na-krku-2012-50.html ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Toto bol prvý film režiséra Judda Apatowa natočený v pomere strán 2,39:1 a zároveň jeho prvý digitálne natočený film. (Arsenal83)
  • Maude Apatow (Sadie) a Iris Apatow (Charlotte) sú aj v reálnom živote dcérami Leslie Mann (Debbie), ktorá ich má s režisérom filmu Juddom Apatowom. (matkoulko)
  • Pete (Paul Rudd) naráží v jedné scéně na Davida Schwimmera, o kterém mluví jako o Rossovi ze seriálu Přátelé (od r. 1994). Paul Rudd si v Přátelích (od r. 1994) zahrál coby Mike Hannigan. (Aaron.)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama