Reklama

Reklama

VOD (1)

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (302)

Arsenal83

všechny recenze uživatele

Dalo sa to pozrieť len kvôli Leslie Mann a Megan Fox. Tá prvá aj kvôli hereckému výkonu aspoň priemernému. Inak komediálny nápad začína a končí sexom, takže zas len to otrepané humorovanie, ktoré zachádza do trápnosti, ako je aj prdenie v posteli. Film je zdĺhavý, nudný, vulgárny, veľa nadávok je tu úplne nútených a zbytočných, navyše ide o snímok energicky negatívny, pretože prakticky až do konca sú medzi protagonistami len hádky a hádky. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Apatow si napsal (a natočil) film pro svou nádhernou manželku a dvě dcery a ani jedna ho nezklamala. Leslie Mann je skvělá a do své role zapadla skvěle, protože jí dokázala vtisknout rozporuplné emoce. Chvíli byla nepříjemná, chvíli hysterická, chvíli rozumná a pořád ve snaze mít vše pod kontrolou (i když to všechno vyklouzává z ruky). Vcelku zajímavá reflexe určitého životního předělu (který je stejně každých deset let), velmi příjemně obsazená, i když tedy okatě masturbační okamžiky s Megan Fox mi film spíše kazili. Taky ukázka, kolik zbytečných problémů si lidi dělají sami jen svou snahou po dokonalém a šťastném životě. Čtyřicítka na krku a já doufám, že to nebude tak husté. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Judd Apatow do svých filmů umí narvat hromadu dobrých herců a k tomu natáhnout stopáž klidně o půl hodiny dýl, než by musel. První bod je fajn a tvoří vlastně to, proč si jeho filmy pouštím. Druhý už je horší a tvoří vlastně důvod, proč s jeho komediemi občas mám problém. Čtyřicítka na krku je fajn. Neurážlivá, chvíli zbytečná vážná na kadenci humoru, chvíli úmorně dlouhá, ale celkově fajn. Jiný asi jeho filmy ani nemůžou být. ()

roorybacky 

všechny recenze uživatele

Apatow natočil po výborných Funny People "jen" lehce nadprůměrnou komedii, která sice poskytuje příjemně nenáročnou zábavu, ale bohužel trpí mnohými nedostatky, z nichž nejzásadnějšími jsou nepřesvědčivé herecké výkony (především dětí) a značná klišovitost příběhu. Trochu zbytečný film, který Apatowovu tvorbu nikam neposouvá, ale zůstává koukatelný. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PETE MÁ 40, A…JSME PŘIPRAVENI ZAČÍT NOVOU FÁZI NAŠICH ŽIVOTŮ S OTEVŘENÝMI SRDCI. PŘIPRAVENI VYBRAT SI RADOST A… VŠEM ODPUSTIT“....... /// (takže 40 říkáš…unavený nářadí, myšlenky bejt vdovcem….) Pronášení pravd (lží!) motajících se okolo 4cítky. Každýho to jednou čeká…(i tebe!). Starosti s dětma (ty parchanti jsou všude stejní!), slasti a strasti mámy a táty. S rodinou, s byznysem … a jestli nečekáte něco vobjevnýho (jako že 40 není konec světa), třeba se budete i bavit (vo to mi původně taky šlo….). Jenže, co když trocha tý pravdy, moralizování, humoru, oldies rockový muziky… nepřivede k orgáči cílovou (moji?) věkovou skupinu? Koho teda? Leda, že by někoho utáhli na ty kecy vo píchání, na kuřbu, na kozy…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Graham Parker a The Rumour, Billie Joe Armstrong, Zbouchnutá… a vlastně nevím…. 2.) Holky se už na mě neusmívaj, ale říkaj mi pedofile . 3.) Thx za titule ,,Kopla“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Všechny elektronické výrobky ve filmu pocházejí z továrny Applu. (URBAN)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama