Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené seriály (8)

Návštěvníci

Návštěvníci (1983)

Tento seriál je něco tak úžasného,že vždy mě natchne a velice pobaví.Náš humor je zde velice přijatelný jak pro děti tak i pro dospělé,Skvělý scénář a herecké obsazení.Prostě zábava od prvního až po poslední díl.

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

Byla určitá hranice a tou byl seriál Hříšní lide města pražského.Pominu-li Zemana který byl politický tak tuto hranici tento seriál překročil. Jaká to byla zajímavá doba když četnici byli taky lidé a měli své osudy. Skvěle natočené díly a skvělý celý seriál.

Sběratelé kostí

Sběratelé kostí (2005)

Mám prostě rád takové kriminálky kde se pátrá od morku kosti a kde je třeba zapojit i vědecké badání a mít trochu stěstí. Tohle prostě nenudí a není to přehnané.

Rychlé šípy

Rychlé šípy (1969)

Skvělé zpracování díla J.Foglara.Bylo to pro mnohé zjevení,že někdo tohle natočil a vysílala to státní televize.

Odložené případy

Odložené případy (2003)

Super seriály.Skvělá hudba a skvělé herecké výkony.Škoda že asi nebude produkce v tomto pokračovat.I tak se to velice dobře hodnotí,protože to nemá chybu.

Chalupáři

Chalupáři (1975)

Humor je udajně kořením života. V tomto seriálu je tohle koření dávano divákovi plnými hrstmi. Na dobu naší socialistické éry tu je mnoho ostrých naražek na dobu a proto není divu,že dlouho byl seriál zamčený v trezoru.Za něcoi mohla emigrace W.Matušky.Pak se objevil bez úvodní písně ale nebylo to ono.Díky bohu že dnes je již uváděn tak jak jsme byli zvyklí.

Vyprávěj

Vyprávěj (2009)

Byl to celkem slušný seriál.Mě nejvíce asi zaujaly dobové rekvizity a výrobky.Docela jsem si zavzpomínal na dobu svého mladí.A nejsilnější zážitek byly asi ony pověstné přehrávky na procenta.Takže u mě docela žákovsky dobrý.