Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi
  • Komedie

Recenze (78)

plakát

Vyšinutý (2020) 

"Russell Crowe : Vykynutý"

plakát

Volejte Saulovi - Zábava a hry (2022) (epizoda) 

Kim, Kim, Kim :( Všichni jsme věděli, že "něco" musí přijít... Ale já tu ženskou žeru!!

plakát

Batman (2022) 

Batsy, batsy, batsy...Toto měl být magnum opus roku ´22, ale... Celkově mi to přišlo jak masturbační show reel komixového nerda s naprosto rutinním scénářem.. A v tom za mě tkví největší problém novýho Batmana.. Celej film se tváří jak bude mít sofistikovanou zápletku, že i ten nejlepší "detektiv" světa je na ní krátkej a až jí rozlouskne, jeho už tak rozpolcená, rozervaná osobnost zažije ještě větší citovej klystýr.. Ale bohužel, ne.. U detektivek beru zápletku jako to hlavní, tady za mě zcela selhala.. A pardon, jestli se mám v půlce filmu dozvědět, že Gotham je zkorumpovaný i na těch nejvyšších místech a z toho mám být odvařený, tak určitě :D To může zaskočit snad jen tímhle univerzem zcela nepolíbený jedince.. Ale celý je to zabalený do dokonalý kamery, elektrizující atmosféry a s tím nejlepším! filmovým soundtrackem co kdy snad moje ušiska slyšely...K samotnému Batmanovi taky pár výtek... Batman byl vždy Batman a Bruce Wayne byla maska, kterou si Bruce nasazoval, když odhodil pláštík.. Zde dostáváme Bruce naprosté minumum..Takže Pattinsonova věrohodnost, taky slušně podkopaná.. Žádná liga stínů, žádné gadgety a neomezený rozpočet zhýralého miliardáře, žádný dvojí život a pravá podstata temného rytíře... Tučnák skvělej, ale naprosto do počtu.. Hádankář fajn, ale čekal jsem od něj větší kulišárny, než jen obyčejnou čistku zkorumpovanýho odpadu a jeho motivace "jsem chudej, nemám rád bohatý" to už tu ehm.. párkrát bylo.. Catwoman ta to zachraňovala a kladné ohlasy jsou zcela oprávněný... O Alfrédovi a jeho lince radši ani nemluvě... Zkrátka celej film na mě působil jak ten nejdelší pilot k seriálu, kde teprve pořádný věci přijdou.. Bez katarze, bez gradujícího finále.. Scénář přímo na mě řval : "vzniknul jsem jen, abych ospravedlnil ty vizuální orgie"..    https://www.youtube.com/watch?v=4VxdufqB9zg         https://www.youtube.com/watch?v=VlZkpUUM-Rk

plakát

Dexter - Otcovy hříchy (2022) (epizoda) odpad!

NE, ne, ne...Tohle musím nějak vytěsnit!!! To finální rozuzlení byla jak nějaká parodie v podání nejhorších cosplayerů z virgin seance po škole...Co to bylo?!

plakát

Yellowjackets - Pilotní díl (2021) (epizoda) 

Viděny zatím jen 3 díly, ale nejspíš se nám tu rýsuje seriálový překvápko roku a neskutečná natěšenost na další díly...A takhle dokonale skloubit sociální drama s kanabilaským survivalem?! Milionovej nápad a nárámně se mi to páčí! Jo a C. Ricci je naprosto famózní v roli šílený, cáklý, malý bestie.. I want mooore!