Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (11)

plakát

Like Haf (2022) (pořad) odpad!

Ach primo... stále hledáš nové dno a stále se to dno propadá...? :D

plakát

Nečum na mě show (2021) (pořad) odpad!

Prima překonává sama sebe a nachází stále nové dno. Nevím koho touto blbostí spolu s clubhousem chtěli oslovit, ale pokud si televize chce zpět přitáhnout mladé diváky  (což se jí dost možná ani nepovede, protože ji internet válcuje), měli by se producenti v tv chytnout za nos.

plakát

Skleněný (2019) 

Nemůžu si pomoct ale prostě... ne tohle se mi nelíbilo. Předně děj byl takový dost slabý. Prostě jsem se do toho nemohl vžít, je tady hodně "klišé" věcí, které ani pořádně nedávají smysl. Když to porovnám s Rozpolceným, je to opravdu hodně slabé. Rozpolcený mě dokázal chytit a zaujmout, tohle prostě "jelo", no bohužel nikam. Moc se mi nelíbila ani technická stránka věci. Např. scéna jak všichni 3 sedí před doktorkou a povídají si. Tady byl při záběrech na doktorku použit nějaká extra měkký objektiv, zobrazení bylo tak měkké, že nebyl pořádně na co zaostřit, až z toho bolely oči (stalo se při této a mám dojem ještě jedné scéně, jinak problém nebyl). Slabších 40%

plakát

Děsivé dědictví (2018) odpad!

Větší kravinu jsem dlooouho neviděl a doufám ani neuvidím. Netuším jak může mít taková blbost 68%. Absolutní nelogičnost filmu, při první půlce jsem usínal, ve druhé litoval že jsem neusnul už v první a musel tu hrůzu sledovat. Nedávalo zde smysl absolutně nic, kdyby se vystřihly všechny nepotřebné scény film se bez problémů vleze do 20ti minut. Kdybych to měl zařadit jako A-B-C hodnocení filmu, tak na to na naše abeceda nestačí a musel bych skončit na omega...

plakát

Tower Block (2012) 

Divní lidi v divném paneláku v divném příběhu... jak píše verbal.. panelák s oknama jenom na jednu stranu, na druhé straně okna pro jistotu nedali, protože by z nich mohli slézt nebo seskočit. Celé akci velí blondýna a jako největšího bosse si zvolili feťáka, protože to jsou asi průměrní obyvatelé takových paneláku v Anglii: mladý pařmen s matkou, *urva s 2ma dětma na které sere ale pak se nechá zabit jenom aby byla s nima, bvývalý veterán s manželkou, drogový dýler, bloncka, a 2 kujebáci co před pár měsícama zabily nějakého kluka... otřesné. Až na pár akčnějších scén je to nuda.

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) odpad!

Opakování neustále pesimistických věcí, samé vraždy nehody a jiné podobné věci, blbosti o tom kde se narodilo jaké zvíře, a zakončí to klasická sračkoreportáž Láďy Sračky...

plakát

Tři oříšky pro Popelku (1973) 

Pohádka se mi velmi líbí zajímavým dějem, i nápadem, jen dříve mě štvala technická kvalita filmu, ale po zhlédnutí upravené pohádky, která byla tyto vánoce v televizi, jsem si nemohl na nic stěžovat .. 100% ;)

plakát

Kameňák 4 (2013) odpad!

Na předchozí díly kameňáku se ještě jakž takž dívat dalo, ovšem to neplatí u tohoto filmu. Celou dobu jsem čekal kdy konečně "vyběhne" ten vtip, nebo se alespoň ukáže pointa filmu, ovšem marně. Hnusná sračka bez špetky kvalitního humoru. ODPAD!

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Příšerný blbost, absolutně bez nápadu, s neuvěřitelně špatným smyslem pro humor a příšerným dějem. Nechápu jak to mohl byt takový kino hit, když je to taková příšerná sračka bez chuti. 0% -ODPAD!

plakát

Forrest Gump (1994) 

Velmi pěkný film, s krásným a dlouhým příběhem o životu Forresta Gumpa. Jeho příběh vždycky pobaví i dojme, přes školní léta, kdy ve škole potká Jenny, poté na univerzitě, pak ve Vietnamu, kde potká BUBU, který mu pak tragicky u Vietnamské řeky umírá v náručí a kvůli mnoha dalších podobných situací nejde jinak než dát 100%.