Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (570)

plakát

Air Force One (1997) 

Existuje snad neco, co americky prezident neumi?

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

No jo, on si Spielberg zase neodpustil ufouny. Bez nich by to bylo dojemny, nadherny, dokonaly. Takhle to je jen "kvalitni".

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Je to sileny, je to pitomost, ale zaroven si strili z ganxtazz, ktery ja tak strasne nenavidim :) "no uznejte, ze to bylo lepsi nez Harry Potter!!" jo, bylo.

plakát

Aloha (2015) 

Neverila bych, ze to napisu, ale malem jsem vypnula film hned na zacatku kvuli Emme Stone. Neco tak priserne napsanyho a afektovane zahranyho jsem uz dlouho nevidela (evidentne ji ta "upjata" role vubec nesedla, protoze kdyz se jeji postava konecne uvolnila, byla i Emma najednou jak vymenena). Jinak film o nicem. Nekdo nekam prijde, chodi sem a tam, do toho rika hrozny repliky a nakonec jen tak omylem zachrani svet. Wow.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Moc nechápu, jak takový snímek mohl být v české kotlině schválen a jakým způsobem získal peníze pro svůj vznik. Nulová podprahová reklama, žádná prsíčka okukovaná Bolkem Polívkou, místy náročné záběry a pouhé náznaky místo doslovných scén. Kdybychom za tohle dílo dostali alespoň nominaci na Oscara, vůbec bych se nestyděla.

plakát

Alpha Dog (2006) 

Neni to uplne spatny film, je tu par hezkych chlapcu i divek, takze obe polovicky jsou vizualne spokojene :) Horsi to je s dejem a utahanosti. A Sharon Stone. Kde jsou doby se sekackem na led... A sice nemam rada vsechny ty "vseumely" - Jenny Lopez zpiva, tancuje a hraje ve filmech...a rekla bych, ze umi jen to prostredni - ale bacha! On ten Timberlake je nejenom fesak, ale hrat umi taky obstojne. Btw taky jste si vsimli jak Foster exceluje s roli "ujeteho maniaka" a pak nekde v posledni tretine se po nem slehne zem? Proto je ten konec taky o nicem.

plakát

Alvin a Chipmunkové (2007) 

Sice to je pateticke, misty nudne a nijak neobycejne, ale ty veverky sou straslive roztomily :) Dalsi plusovy bod za celkem hezky pisnicky a myho oblibence Jasona Leeho, kterymu od dob Flakacu ale pribyly vrasky a nejak mu zacina ples...

plakát

Alvin a Chipmunkové 2 (2009) 

Je velká škoda, že si celkem slušná jednička takhle nehorázně zkazila pověst. Alvin a Chipmunkové 2 nemá žádnou cílovou skupinu, na níž by se mohl zaměřit. Nemá pořádný příběh, postavy, písničky, po pravdě mě nenapadá nic kladného, KROMĚ! Kromě faktu, že vás vlastně ta návštěva kina zas tak moc nenaštve. Ano, jde o špatný film, ne ale nějak otravný či nepříjemně vlezlý. Nejedná se vyloženě o „čisté zlo“, jak tomu bývá u některých (obvykle českých) snímků. Neumřete u něj, což je záslužné. Akorát vás prostě nebude bavit.

plakát

Alvin a Chipmunkové 3 (2011) 

Pokud jste alespoň ochotní přijmout trochu dementní příběh, pořád vás můžou odrovnat písničky. Šmoulové měli aspoň docela zábavné texty (Jája!), tady jde jen o prosté zrychlení zpěvu. Kdo si myslel, že Lady Gaga nemůže znít hůř, má tu malé překvapení. Kdyby v Chipmuncích nebyl i pelikán, asi bych tyhle Vánoce nepřežila.