Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (56)

plakát

Road to the NHL Winter Classic (2015) (pořad) 

NHL je pořád nádherná. Tento dokument je taky krásně natočenej a ukazuje nám hvězdy týmu zblízka. Takovýchto pěkných dokumentů je natočeno o NHL bezpočet.

plakát

Párování (2000) (seriál) 

Kdysi jsem to hodně sledoval :) Dávali to jednou za týden na ČT a člověk se na to těšil,když chodil na střední. Dnes v konkurenci všech amerických sitcomů ani nemáme šanci si vybrat ten nejlepší :) Ale věřím,že po 10 letech bych se na to dokázal kouknout znovu.

plakát

Trvalé bydliště Praha (2008) (studentský film) 

PRAHA tě spolkne,sežere,přežvýká a vrátí zpátky do Zlína bo jiného koutu Moravy z kama pocházíš...(v tom lepším případě...v tom horším skončíš takhle)

plakát

Český žurnál - Dělníci bulváru (2014) (epizoda) 

Novotný jestli to na nás nenahrál...o čemž pochybuji,tak je ve své podstatě velmi inteligentní člověk ! Ví co dělá a proč to dělá! Z bulváru jako takového mi bylo vždy na blití,ale hloupé české ovečky ho žerou a ne jen ,,čecháčci´´,ale i jiné národy. Novotný si jde za svým a je mu jedno za jakou cenu a koneckonců si myslím,že by si takhle šel za svým i v jiném oboru kdyby ho dělal...Šlechtí ho to,že nám ukázal jak to v téhle branži chodí a bez skurpulí nám nastínil,že nám vlastně kecá :) Ta holka Olga nevím co tam vůbec dělá...tu bych vyrazil hned být šéfem...možná se na ní občas dá kouknout,ale jen do té doby než bych jí párkrát nepře.fiknul . Tečku tomu zasadil při těch pohovorech ....Za mě 9/10.

plakát

Legenda 17 (2013) 

Nádherné! Sice to píši v euforii(5 minut po shlédnutí),ale tento film je natočen naprosto dokonale...vykresluje Charlamova sice jako nejlepšího hokejistu světa (na Wayna nejspíš neměl),ale nelze se tomu divit,když je to ruský film ještě k tomu,když Wayne je Kanaďan. Věděl jsem,že ,,sborná´´ měla takový dril,ale už jsem nevěděl,že Tarasov používal až tak drsné metody...zapomněli tu akorát na to jak hráči za sebou tahají pneumatiky v gulagách. Charlamov je zde vykreslen jako člověk,který nemá ani jednu chybu což nemohu soudit,ale nejspíš tomu tak bylo,že byl opravdu takový jakého ho popsali. Je zde krásné spojení lidské touhy,povahy a hokeje... Charlamov by určitě měl na NHL jen škoda,že tam nikdy nešel...nejspíš z vlastenectví a k té historce,když mu v restauraci skaut NHL a nabídl mu 1 000 000 US dolar jde pouze říci,je to FRAJER. Tolik peněz nebrali ani ty největší hvězdy NHL jako byl Phil Esposito,který po něm v Super Seriess hodně šel. Už je to,že je jako jediný hráč,který nikdy nehrál v NHL spolu s Treťjakem v HHOF v Torontu o něčem svědčí. Škoda,že to tehdejší režim neumožňoval vynikal by jako Ovečkin nebo Malkin v dnešní době...je to veliká škoda!! Ale i tak je CHARLAMOV veliká legenda světového hokeje!!