Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (56)

plakát

Holčičky (2022) (pořad) odpad!

Myslí to vážně? Je to degradující a zároveň dekadentní 🤣

plakát

Ano, trenére! (2015) (pořad) 

FRANZ to bere jako,když jde ráno v 9 trénovat Spartičku a bere to jako profík. Tady jsou jen vesnický kloučci a jedinej účel těchto pralesních lig od divizí počínaje třídama konče je pouze to jít po zápase na pivo ! Stejně jako jdou profíci z LA Ligy za luxusníma kurv.i.čkama,tak kloučci jdou po zápase Horní proti Dolní na pivko do místní knajpy. Takže účel nulovej jen vidět Franze zblízka :)

plakát

Popelka (2015) (pořad) 

Jak se jmenuje ten hlavní song? Je to i soundtrack z nějákého filmu. Díky

plakát

Road to the NHL Winter Classic (2015) (pořad) 

NHL je pořád nádherná. Tento dokument je taky krásně natočenej a ukazuje nám hvězdy týmu zblízka. Takovýchto pěkných dokumentů je natočeno o NHL bezpočet.

plakát

Show Leoše Mareše (2015) (pořad) odpad!

Mareš j už trapnej i na E2 po 15 letech a usmyslí si,že bude Jay Leno bo co ? :) Čím víc Mareš stárne,tak vypadá jak Jim Carey.

plakát

Správnej dres (2015) (TV film) 

Sice fabule ,ale děj neurotického hokejky je dobrej. Místy vtipné a na televizní film to odpovídá :)

plakát

Tchyně (2015) (pořad) odpad!

Proč ji cpou do televize? Dneska už má pořad vážně každej i škaredá tlustá paní.Sonda do dušiček českých lidiček a provází jim neodborná kurtizána jejíž dcera je taky jasná.

plakát

Český žurnál - Dělníci bulváru (2014) (epizoda) 

Novotný jestli to na nás nenahrál...o čemž pochybuji,tak je ve své podstatě velmi inteligentní člověk ! Ví co dělá a proč to dělá! Z bulváru jako takového mi bylo vždy na blití,ale hloupé české ovečky ho žerou a ne jen ,,čecháčci´´,ale i jiné národy. Novotný si jde za svým a je mu jedno za jakou cenu a koneckonců si myslím,že by si takhle šel za svým i v jiném oboru kdyby ho dělal...Šlechtí ho to,že nám ukázal jak to v téhle branži chodí a bez skurpulí nám nastínil,že nám vlastně kecá :) Ta holka Olga nevím co tam vůbec dělá...tu bych vyrazil hned být šéfem...možná se na ní občas dá kouknout,ale jen do té doby než bych jí párkrát nepře.fiknul . Tečku tomu zasadil při těch pohovorech ....Za mě 9/10.

plakát

Ostře sledovaný vlak (2014) (pořad) 

Cabadaj z toho má srandu,ale postarší nakydlá šikulka Žídků to prožívá jak první orgasmus. Občas dají otázky jak se řekne latinsky zajíc (LEPTUS) což je na takovouto triviální soutěž velmi záludná otázka. Že bych se měl za své znalosti provést vlakem z Ostravy do Brna mě nebere.