Reklama

Reklama

Ano, trenére!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 50 min

Účinkují:

František Straka

Obsahy(1)

Charismatický trenér František Straka přijíždí do severomoravské vesnice Holasovice zlepšit úroveň místního fotbalového klubu. Poznává tu nejen fotbalisty, ale i jejich rodiny a místní svérázné figurky. Zkrátka vesnický život takový, jaký je! (TV Prima)

Recenze (81)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Myšlenka správná - výsledky... nebyly dobré. Snaživá kopírka Ano, šéfe v tom směru, že se to snaží o jakousi sociologii fotbalu, ale na rozdíl od plešatého fantoma restaurací není naspeedovaný Franz pohotový glosátor a dobrý moderátor. Nemá to smysluplný koncept a stojí to i padá s výkony "domácích". V první díle byly tragické, ve druhém jakž takž. Franze mám rád, byl to vždycky divadelník, ale pořad prostě neutáhne. Obzvlášť tenhle řídký dramaturgický guláš. Není důvod, proč si nedat znovu Okresní přebor... a když už "reality show", tak o něco vtipnější Kdo neskáče není Čech. ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Prima se snaží tématicky navázat na úspěch konkurenčního televizního projektu Okresní přebor, i když zcela jiným žánrem. Pralesní fotbal je v kurzu a tak se musí reagovat. První díl mě ale nenadchl zdaleka tak, jak jsem si představoval. Franz měl trénovat, ale to nedělal, jen plkal a učil jak se správně protahovat. Kdo má co doma na poličce a kam se Moravané chodí stříhat mě vážně nezajímá. Zkusim další díl a snad to nezatratim úplně. ()

Reklama

bari68 

všechny recenze uživatele

Snaha o nový koncept ,,Áno, šéfe,, , ktorá ale v takmer všetkých aspektoch nefungovala. Franza a jeho tataráček mám rád, je to sympaťák a má charizma. Avšak v tejto úlohe , keď sa snaží urobiť Ronalda a Messiho z miestnych dedinských nekopov, pôsobí to ....ako to nazvať? ........že to ide cez závit, neforemne , a že mu to proste neverím, je to mierne komické. Asi tak. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Franto,Franto…kam jsi to zas vlezl. Nestačil ti ten trapas ve Slávce??? To už jsi měl raději zůstat jako „expert“ u přímých přenosů naší KAPR ligy, než se srát do televizního pořadu podobné úrovně. Možná prvotní myšlenka nebyla špatná, když se tenhle projekt vymýšlel na papíře, ale na obrazovce to funguje asi tak, jak nekonečné seriály TV NOVA…Uspává to, sem tam nějaká dobrá hláška (a tu ještě vypotí nějaký ten vesnický balík, nebo buchta). Opravdu asi nejzáživnější jsou ty kecy v hospodě, nebo mimo trávník, když na sebe zúčastnění bonzují před kamerou…Jinak ovšem jeden velký „nedokvašek“, aneb Franto už se na to vyser, pohlaď své sparťanské srdíčko, jak si vždycky pronášel, dej si pivko, papuče a na fotbal čum už jenom v televizi!!! To ti radím jako fanda Baníku, který to bude mít už taky brzo za sebou. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Řekněme si tu upřímně soudruzi, nefunguje to. Ne že by to nemělo potenciál, ale Franz je prostě těžkej topor bez charismatu krucip*deláka Zdendy a celý to bylo takový sestříhaný jakože o ničem. Přehlídka buranského fotbalu čtvrté pralesní ligy tomu vážně nepřidá. Zkrátka není se čemu divit, že prima druhý díl šupem nasadila daleko za Zdéňu na skoro předpůlnoční hodiny. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama