Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leoš Mareš a první pravá late night show v České republice! VIP osobnosti, zajímaví hosté a mimořádné vstupy Patrika Hezuckého. To vše okořeněno vtipnými až bláznivými soutěžemi... (TV Prima)

Recenze (117)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí prvních dílů jsem tomu chtěl napálit odpad, ale říkal sem si klid, všechno má svý mouchy než si to trochu sedne. Je dobře, že je to jiná talk show, než má pan Kraus a Leoš pochopil, že se stejnou by jistě neuspěl. A jiná měla být hlavně ve formátu, kde jak již bylo řečeno, se hry moc neujaly. Nepochopil sem mimořádné vstupy Patrika Hezuckého. Ty dvě geniální věty co prohodí za večer sou naprosto zbytečný. Leoš je na začátku a tak mu dejme šanci, nebo můžeme koukat na Hádej kdo lže, Cibulku, Kolotoč, a jiné perly... ()

Hruzi 

všechny recenze uživatele

Když se u nás rozjede nějaký pořad, například Partička (tímhle jí nechci obhajovat, moc jí nemusím), nadáváme, proč není jako pořady z USA, že ty jsou lepší. Late Night Show se ve velkém rozjeli už dávno v USA a u nás se konečně někdo snaží o podobný formát. Za to je třeba chválit, někde je třeba začít a věřím, že časem se nejenom bude napodobovat formát z USA, ale i kvalitativně se přiblíží. Nikdy se nestotožní s Americkou kvalitou, ale to ani naše televizní osazenstvo, ale pořád má na víc než tohle (hwv Mareš má provokativní vtipy pro mladé publikum v tom vidím určitý potenciál.) ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

"virbl prosím......dámy a pánové pravá a nefalšovaná česká late night show". "Vau", "vau" a ještě jedno "vau". "Vau" na tím jak se v tom ostřílený Mareš plácá. "Vau" na tím jak z jinak zábavných společníků talk-show dělá neškodné beránky. "Vau" na třemi výkřiky za pořad věrného nohsleda Hezuckého, které mají spasit tonoucího se. "Vau", "vau" a ještě jedno "vau". Já osobně Leoše Mareše jako profesionála uznávám, když bylo odejito jeho QI z obrazovek TV Prima jsem týdny probrečel do polštáře (bylo by spravedlivé podotknout, že už zde si nebyl Mareš příliš jistý v kramflecích a pořad stál především na pozvaných hostech), ale tenhle plagiát zavedených zámořských playerů je hodně slabá "Amerika ve spreji", taková naše malá "latté light show". ()

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

Duo Mares - Hezucky znovu dokazuje, ze uz je leta za pomyslnym zenitem a velmi se priblizuji k dvojici Suchanek - Genzer, ktera taky celou dekadu zije z jednoho pochybneho uspechu Tele Tele...ono to, co bylo mozna pred lety vtipne v zacatcich Ranni show, dneska pusobi zastarale a nevkusne. Navíc Mareš je s přibývajícími léty čím dál víc mimo mísu a všudypřítomnou absenci vtipu kompenzuje často nechutnými narážkami a vulgarismy. K show jako takove, ze je to klasicka vykradacka vsech tech americkych night show bych jeste zvladl, ale to uz Prima musi opisovat i sama od sebe? Celkove je tohle strasne zoufaly zmar a recyklace...samozrejme nenechte se mylit, podobnost (vizualni i obsahova) se Show Jana Krause je zde ciste nahodna...Btw.: Hezucky je tak vyzrany zamerne? ()

pan_Bily odpad!

všechny recenze uživatele

Leoš Mareš jako osoba mi nevadí, v rádiu je mám rád s Hezuckým, tam je to dost dobrý. Nevadí mi ani jako moderátor různých těch společenských akcí, vyhlašování anket, soutěží apod. Ale tohle je úlet. Na takovýhle pořad to nestačí. Celý ten pořad působí nuceně, jakože vznikl za každou cenu, protože někdo takový pořad s Marešem prostě chtěl (jestli to možná nebyl on sám). Snaha o odlišení, či o přidání dávky (možná netradičního pro tento formát pořadu) humoru, zařazením soutěží s hosty se už vůbec nezdařila. To je spíše trapné a ještě víc to táhne dolů. První moje myšlenka vedla ke srovnání s pořady Jana Krause či Karla Šípa, které patří k mým oblíbeným, proto jsem dal nemilosrdně nejhorší hodnocení. I když možná tady ani nebylo ambicí se těmto pořadům rovnat a je to i maličko odlišný typ či formát talk show, tak si nemůžu pomoct. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama