Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Rodinný

Recenze (103)

plakát

Mezi COOLky (2022) (pořad) 

Vzhledem k recenzím jsem od pořadu nic moc nečekal. O to překvapující bylo, že to jde opravdu sledovat, scénky s vtipem, byť se samozřejmě střídají slabší s lepšími.

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 3 (2024) (série) 

Nejhorší obsazení. Půlka osazenstva chce po pár dnech domů. Jediný, kdo to aspoň trochu zachraňuje, je mistr Mikýř, který to ale povětšinou totálně trollí. Což je dost smutný. Jedna hvězdička za Lorda Mikynského.

plakát

Plnej kotel (2024) (pořad) odpad!

Nudná česká parodie na Top Gear. Aspoň teda doufám, že to je myšleno jako parodie.

plakát

Na stojáka (2004) (pořad) odpad!

Viděl jsem dva díly, které měly být pravděpodobně silvestrovským výběrem toho nejlepšího. Ne. Nebylo. Při státním pohřbu se člověk pousměje vícekrát.

plakát

Vaření se Soukupem (2021) (pořad) 

Naprostá paráda. Jaromír Soukup si pozve hosta, ale protože to je show Jaromíra Soukupa, tak host sedí před kuchyňskou linkou Jaromíra Soukupa, a kouká na to, jak Jaromír Soukup vaří jídlo Jaromíra Soukupa. Peak českých kulinářských pořadů.

plakát

Partička Nová krev (2023) (pořad) odpad!

Partičkovský pokus o talentovou show. Výsledek je ale velice trapný, u "vtipné" show jsem se nedokázal ani jednou pousmát, všechno křečovité, trapné, nevtipné.

plakát

Bez lítosti - Lukáš Kopecký (2023) (epizoda) 

Moc nevím, jak tento díl ohodnotit, Kopecký je prostě neskutečná svině, ze které se mi chce zvracet.

plakát

Osada - Epizoda 6 (2023) (epizoda) odpad!

Osada z humoru přešla v totální trapnost.

plakát

Kriminálka Anděl - Deset tisíc procent (2023) (epizoda) 

Jedna hvězda dolů za nesympatickou postavu v podobě Oskara Hese. Druhá hvězda dolů za chytání pachatele (resp. nesmyslnost jednání policie).

plakát

F1: Touha po vítězství - Série 5 (2023) (série) 

Hodnocení z jednotlivých epizod mi vyšlo 5*, celkově musím ale sérii jednu hvězdu ubrat pro nedostatečnost. SPOILER ALERT, prostě mi v sérii chybí loučící se Vettel, nebo GP Brazílie, jejíž výsledky byly více než zajímavé - pole position pro Haas zásluhou Kevina Magnussena, první výhra pro Russella (ta tam aspoň ve zlomku byla)