Reklama

Reklama

Partička Nová krev

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2023, 12x45 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Talentová soutěž o nejvtipnějšího improvizátora. Pozor! – to není Prima Partička, to je Partička Nová krev. Budeme hledat rozeného vtipného improvizátora, protože i improvizace je talent. Účastnící projdou sítem úkolů a her známých z Partičky, aby na konci zůstal jen ten nejlepší. Podaří se sestavit novou Partičku, novou krev? Porotu této nové show nemůže tvořit nikdo jiný než Richard Genzer, Michal Suchánek a Dano Dangl. Moderátorem těchto zábavných večerů plných improvizačních soubojů bude Michal Novotný. Postupně vybereme finálovou dvanáctku a z ní už za pomoci diváků vznikne nová improvizační čtyřka. Ale nejlepší může být jen jeden a je možné, že se mu dostane pocty si zahrát se skutečnou legendární Prima Partičkou. (TV Prima Cool)

(více)

Recenze (18)

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad dám ani ne tak za to jak k tomu celýmu přistupujou hoši z Partičky. Asi si vzali kritiku prvních dílů k srdci a chovají se tolerantnějc a slušnějc. Odpad dám za tu "novou krev". Je ohromující kolik se u nás najde idiotů, který si myslej jak jsou ukrutně vtipný a přitom je to trapnost nad trapnost. To je fakt síla! Je to větší hrůza než Talent, Superstar a Zpívá celá rodina dohromady. Vždycky se divím že tolika lidem chybí soudnost a aspoň jeden gram sebereflexe. ()

OJan 

všechny recenze uživatele

Partičku jako takovou mám rád, i když samozřejmě nové díly s těmi starými nejdou srovnávat. Byl jsem tedy poměrně zvědavý, co tento projekt přinese. Potom co jsem si přečetl obsah, nosil jsem v sobě ještě nějaký ten pátek před uvedením prvního dílu jistou dávku skepse. Ptal jsem se sám sebe, jak to asi dopadne. Bude propadák nebo mě to překvapí a bude to dobré? Po první epizodě se to ještě nezdálo tak strašné, ale díl od dílu jsem začal čím dál tím více pochybovat o smyslu tohoto pořadu. Formát Partičky moc nesnese experimentování, nejde ho až tak obměňovat, protože to musí zůstat u improvizace. Polovina soutěžících však měla něco předem připravené, čímž výstup soutěžícího upadá a spadne na úplné dno tím, že se k tomu ještě přizná. Ať je to sebelepší výkon, tak s vědomím toho, že je to připravené, je veškeré kouzlo fuč. Dále se musím pozastavit u hudebních vystoupení. Když tam třeba přišel týpek s kytarou a zahrál docela vtipnou píseň, tak je to sice dobré, ale je to ta stejná věc, o které mluvím výše: To vystoupení tím prostě ztratí kouzlo, jakousi jedinečnost. A zde se navíc ptám, zda vůbec někdy tací soutěžící viděli Partičku. Pak tam byli samozřejmě i lidé, kteří byli jednoduše trapní, čímž to ztrácelo svižnost. Byli tam ale i ti, kteří nakonec postoupili dále a člověk se tak díky nim mohl během sledování alespoň párkrát pousmát. Porotci v podání Suchánka, Genzera a Dangla jsou sice na místě, avšak to jak to hodnotili bylo někdy dost prapodivné. Jasně, je to zábavný pořad, nemá to nějaké přísné pravidla pro hodnocení, ale zejména Suchánek mě tím, co tam říkal, pravidelně vyváděl z míry. Po castingových kolech to dostalo druhý dech. Už to bylo o řád zábavnější a už to nebylo tak ztuhlé. A jak si vedl výherce této soutěže v onom silvestrovském speciálu? Vlastně se to nedá posoudit, protože přišel na scénu až ke konci a nebyl tam skoro vůbec vidět. Partička Nová krev tak vyzní až nechutně nevýrazně a já marně hledám jiný smysl, než že si tvůrci chtěli kapánek přivydělat. O to víc mě stresuje upoutávka, která hledá další "improvizátory" do druhé řady. |15%| ()

Reklama

pepe_r 

všechny recenze uživatele

První talentová soutěž, kdy jsem se pobavil.  Asi není v Česku nikdo kdo by neznal Partičku. Takže jasná výzva a jen se divím těm co nemají soudnost a myslí si , že jsou dobří jak kluci, aby si s nim zahráli. Ale co , holt je to průřez naším národem. Každopádně oceňuji přístup porotců Dangla, Suchoše a Geňi. Je to vtipné. ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Partička se za poslední roky propadla na dno a teď na tom dně poslepu šmátrá rukou a hledá, kdo by to dělal. Kdyby to vedlo alespoň k tomu, že by ta nová tvář nahradila věčně nas*aného Suchánka, kterého to evidentně nebaví. Ale takový talent mezi těmito soutěžícími bohužel není. Ano, někdy se jim podaří hezké frky, ale o čem je herectví nemají ani páru. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

V podstatě jen další ,,talentová" soutěž jako X-faktor, ČS má Talent a nebo Superstar. Bohužel je to však opět úplně to samé bez jakéhokoli nové myšlenky a tím pádem i mnohem horší a celé zoufale nevtipné. Z toho co jsem viděl, jak jim vlastně předem naučené výstupy falešně zpívajícího dědka a nebo impotenta s houslemi zapadají do konceptu improvizační partičky? 🤔 ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama