Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (4)

plakát

Gungrave (2003) (seriál) 

*MILD SPOILERS* Gungrave vypráví (skoro celý) životní příběh dvou nejlepších kamarádů, Harryho a Brandona. Od první lásky až do hořkého konce. Za těhle 26 dílů budete mít hlavu až k prasknutí. Postavy budou umítat, ožívat, šílet a proměňovat se k nepoznání. Jedná se o nesmírně atipycké anime, nebo spíše umělecké dílo, na tohle jentak nezapomenete. Nedokáži to v komentáři korektně popsat, chce to esej. Myslím si, že Gungrave každého mile překvapí. Každého, kdo se nelekne pomalejšího buildupu a 2003 animace. Absolutní mustwatch. 5*/5*.

plakát

Osvícení (1980) 

Po všech strákách kvalitní film, možná více, než všichni tvrdí. V očích celého světa i mých vskutku klasika. Knížku jsem nečetl, proto nemůžu soudit konec plnohodnotně, jako kolega. Nicholson předvedl nadstandardní výkon, obzvláště v obličejových partiích, sami to uvidíte. Opravdový must-see.

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) 

Jeden z nej animáků za hodně dlouhou dobu.Zase se jim povedlo udělat film tak, aby se u něj pobavili děti i dospělí.Musim chválit za absenci tupého amerického humoru a vysokou úroveň.Velice kvalitní storyline, má to pár převratů a překvapení, nejsou příliš předvídatelná.Některé scény vás skoro doženou k pláči.Jsem zvedavý jestli se film docká nezkoněného pokračování.Dávám 5/5. (Jen snad název toho města a filmu mohl být trochu originálnější)

plakát

Deadpool (2016) 

Skvely film.Uz po par minutach je poznat ze Deadpool je neco od Marvela jeste nevideneho.Deadpool je jednoduse badass co si dela vse po svem vsazeny do perfektne zpravovaneho filmu.Je to sproste, zabavne, brutalni a ma to mnoho 4th wall breaku.Je to cerstve a prijemne osvezujici, doporucuji.