Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (26)

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Celkově mi tento film sednul, ale chápu, že některým lidem to přijde jako nuda. Ono totiž některé věci nelze úplně pobrat bez vybraných znalostí - to je jako pouštět třeba Černé barony někomu v Kalifornii. Nejvíce jsem se bál toho, jestli film nebude zlehčovat hrůzné řádění Mansonových fanatiků, ale výsledek mě naopak potěšil. Na filmu mě akorát zklamalo určité znevážení Bruce Leeho, byť ta scénka je fakt hodně vtipná :D

plakát

Training Day (2017) (seriál) 

Nechápu, že tahle slátanina má tady 63%. Je to nejen shit, ale i poplivání odkazu výbornýho filmu.

plakát

Smrtelná aliance (2013) 

Hrozná ptákovina. Ale vyplatí se na film koukat s přetáčením a sledovat kvalitní hereckej výkon JCVD. Nezvyklá role ujetýho záporáka fakt pobaví a dělá z flmu docela slušnou komedii :D

plakát

Zákon gangu (2008) (seriál) 

Tenhle seriál má svoje pro a proti. Prostředí motogangu je samo o sobě zajímavý, casting zpravidla výbornej, spousta skvělejch scén, určitě stojí za to tenhle seriál vidět. Jenže obrovskej problém je častá zdlouhavost a někdy se tam řešej uplný blbosti jak v telenovele. Další co mě prudí je, jak si scénář "pohrává" s divákem - fakt nejsem zvědavej na kokotiny, že nastane nějakej problém (např. potřeba pomsty) a pak se to táhne jak smrad pět dílů než se člověk dozví jestli bastard dostane lekci nebo ne. Kdyby to bylo svižnější jako byl Shield od stejnýho tvůrce, dal bych pět hvězd, takhle je to někde mezi 3 a 4.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Pokud se někdo chystá začít sledovat tenhle seriál, měl by vědět, že první tři série jsou výborný a postupně to jde do kopru. Vůbec nejhorší je pátá série. Je to dáno tím, že tam tvůrci přidali nový postavy, z nichž některý jsou vyloženě protivný. Ale ty tři první stojí za to vidět, je fakt sranda sledovat tyhle "mimozemšťany".

plakát

Teorie velkého třesku - Série 5 (2011) (série) 

Bohužel navazuje na slabší čtvrtou sérii a posouvá úpadek ještě dál. Scénky s Bernadette a Annou jsou většinou otravný. Je zde pár momentů, které připomenou první série, ale celkově je to nablblá trapárna.

plakát

Teorie velkého třesku - Série 4 (2010) (série) 

Výborná sranda prvních třech sérií je tady už bohužel rozmělněná a to zejména kvůli novým postavám. Starej dobrej humor se střídá s trapnostma, ve kterých zpravidla figurují nové ženské charaktery. A poměr je bohužel časově cca půl na půl, škoda.

plakát

Danielův svět (2014) odpad!

dekadence. tyhle individua by se měli léčit a ne se motat kolem dětí. tvl co je tohle za dobu?

plakát

Světová invaze (2011) 

Je to asi až přehnaně gumácký, ale dobře koukatelný a chytlo mě to. Hudba a efekty supr.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Ságu Star Wars jsem si postupně zamiloval a dá se říct, že jsem fanda, ale tohle je průser. Byla velká šance začít novou etapu Star Wars, nicméně ten idiot Abrams akorát použil kopírku. Navíc u tak silný věci jako byl vztah otce Vadera se synem Lukem by se to fakt znovu používat nemělo, zvlášť ne takhle laciným způsobem. O hvězdě smrti nebo nesmyslech typu vycvičení nány v jedi během dvou minut ani nemluvim. Je to i plivnutí do xichtu panu Lucasovi, protože jestli se něčim původní SW vždy vyznačovaly tak skvěle propracovanym světem a dějem, tohle je prostě lacinej povrchní šmejd z vietnamský tržnice. Dá se říct, že zkratka JJ v Abramsově jméně by se po tomhle paskvilu dala vyložit jako "Jar Jar Abrams - jelito filmovýho průmyslu". A to nic proti tý ještěrce, ta je aspoň kámoš. Doufám, že za tohle dá tvůrcům někdo přes držku nebo je aspoň třeba někde na party či předávání cen něčim poleje nebo pofluše. Jediný co je na filmu dobrý je přítomnost Žvejka, Lei, Luka, Sokola a Hana - kterýho ovšem samozřejmě museli nechat zabít.