Reklama

Reklama

Smrtelná aliance

Trailer

Bývalý příslušník amerického námořnictva Henry se uchýlí do lesů na americko-kanadských hranicích, aby se vyrovnal se svojí minulostí. Ta ho ale dožene v podobě Claye, který má s Henrym nevyrovnané účty a chce ho zabít. Oba muži však budou muset čelit i jinému nebezpečí. Lokalitu, ve které se nacházejí, totiž plánují využít pašeráci drog v čele s Xanderem. Henry a Clay se tak musejí rozhodnout, jestli překonají vzájemný spor a postaví se společně nepříteli, nebo se nechají pohltit vlastním konfliktem... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA HD - I když jsem JCVD skalní fanda a vždy pěji na něj samou chválu, tak tentokrát udělám výjimku a budu hanit. Protože takhle by to Jeane nešlo! Proč bereš nabídky v takových céčkových sračkách? Jsem z toho celkem i smutný, že můj oblíbenec hraje v takových shitech. Netřeba dalších slov a see ya never Enemies Closere. 45% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Film, kde JCVD je doslova famózní by měl být dobrej ne? Minimálně pro fandy žánru a jeho samotného. Nebo ne? No já tedy říkám ne. Musím říct, že role záporáka sedla Źánovi na jedničku a musel si to očividně užívat, stejně jako divák. Jenže co ten zbytek? Postavy trapné. Ranger je naprosto příšerný hrdina a přál jsem si aby zdechl. Černoušek i ta slečna naprosto předvídatelní. A ten děda? No vole to kde jsme? Takže jen za JCVD dávám dvě hvězdy, ale bohužel už žádnou za nic. 35 procent fakt jen za záporáka. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten Van Damme se snad posral. Nenapadá mě totiž jedinej důvod z jeho strany, proč by měl hrát takovou postavu v tak příšerném filmu. Vypadá tady jak nějakej sériovej vrah po jubilejní sté vraždě a ještě k tomu hraje záporáka debilního jak stopka od jablka. Nehledě na všechny ostatní, kteří tady jsou spíš k smíchu. O příběhu ani nemluvě. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Hyams sice v Hollywoodu hrával druhé housle, přesto jako na rutinéra na něj byl vždy solidní spoleh. Po průseru s LOVCI DINOSAURŮ už to neplatí, rejža zakrněl, a když zase dostal šanci, vypotil tuto sračku bez jediného kloudného nápadu (film je velmi špatně napsaný). Nechápu, tohle béčko mohlo v klidu šlapat. Odevzdaná režie přitom není ani tou největší třískou v prdeli zaníceného boláku. Belgická guma v světlém přelivu se snaží o Jokera, ale v uniformě kanadské jízdní policie je leda za klauna (i když aspoň kouzlo nechtěného, budiž), baby belgická guma se nedokáže hnout od tátovy sukně (a asi ví, co dělá, protože ani na toto bahno nemá) a do toho všeho podivné herecké individuum jménem Tom Everett Scott, které se nás snaží přesvědčit, že je to bývalý ranger :-) Jop, je to síla. 30% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Od Odpadu! nezachraňuje tento biják nikdo jiný, než sám velký Jean-Claude, který tu v hlavní záporné roli předvádí takový výkon, že to se prostě musí vidět. Už jen ten rozcuchaný blonďatý bordel, alá Pierre Richard, co měl na hlavě, mě dostával do kolen, a ty jeho ultimátní, maniakální výrazy a gesta, naprosto nenapodobitelné a neskutečné zábavné, jinými slovy, Jean-Claude zde tak šíleně přehrává, až to vlastně funguje a on tu jednoduše strhává na sebe veškerou pozornost. Ono by mu to ale i bez toho všeho nedalo i tak asi příliš mnoho práce, neboť vše ostatní okolo něj, je prostě upřímně katastrofa. Zbytek hereckého osazenstva je nevýrazná, nudná parta neobsazovaných, netalentovaných a nesympatických troubů, zápletka prakticky nulová, a ikdyž disponuje několika nečekanými zvraty, tak jejich úroveň je spíš směšná, spád mě příliš neoslovil, chvílemi jsem se tedy naopak těžce nudil a akce se tu jinak vyskytuje minimum, a když na ní přeci jen přijde, tak až snad na úvodní vandammovu „vybíječku“ nestojí také za nic. Takže můj výsledný dojem je jasný, superlevný, tuctový brak, který ovšem díky van Dammovu záporákovi stojí za pozornost. Ne, kecám, ani kvůli němu to za tu pozornost nestojí, je to fakt shit! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Yardak)

Reklama

Reklama