Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (24)

plakát

And Then We Swam (2014) 

Pecka. Dva blázni, jinak se to říct nedá :) Ale kdyby jim nezachránili zadky, možná by skončili někde na dně oceánu...

plakát

Divocí tvorové s Dominicem Monaghanem (2012) (seriál) 

Musím říct, že mě Dominic trochu zklamal. Vše působí tak nějak nepřirozeně, občas manipuluje s usmrcenými zvířaty, pořád mluví takovým tím zastřeným hlasem, aby všemu dodal dramatičnosti. Neustále se holedbá, jak ho všechno kolem něj může zabít. Přitom by se to bez toho všeho úplně v pohodě obešlo a pořád bylo zajímavé. Je prostě vidět, že Dominic je víc herec než zoolog (což ale nijak neodsuzuji). S Bryanem Fryem nebo Donaldem Schultzem se moc rovnat nemůže. To ale nic nemění na tom, že neskutečně toužim dělat to, co on :) Za pěkné záběry a zajímavá zvířata dávám 4 hvězdy.

plakát

Expedice Repti Planet - Ománské dobrodružství (2020) 

Z téhle země moc dokumentů o přírodě není, natož českých! Z hadů a dalších plazů má většina lidí iracionální strach a je hrozně dobře, že podobné filmy je ukazují v přirozené podobě a bez senzačních záběrů vystresovaných hadů vyprovokovaných k útoku na kameru. Jsou to nádherná zvířata, která si zaslouží náš respekt. Dobrá práce! Doufám, že takových filmů Repti Planet vyprodukuje víc!

plakát

Fyrst (2014) 

Na český dokument super. Krásné záběry, pěkná huidba. Navzdory ponuré atmosféře Islandu jsem z kina odcházel příjemně naladěn.

plakát

Kožené slunce (2002) (TV film) 

Buď jsem stáhl nějakou pochybenou verzi nebo je to natočeno nízkonákladově a spousta částí je hodně špatně "dodabovaná". Každopádně neurazilo, místy celkem potěšilo. Scéna Jiráskové s farářem mě hodně pobavila :) A vůbec, "Teta" je tady prostě boží! Ona, Vetchý a i ten Bivoj Skamene to drží nahoře. Jedničkou ale pořád zůstává Okresní přebor, ačkoli jsou si oba kousky hodně podobné co do příběhu, tak v podstatě identickým hereckým ensemblem.

plakát

Nejjedovatější zvířata světa (2011) 

Jo, je to pěkné, ale zaměnit korovce Heloderma horridum za agamu vousatou, to je celkem umění. Kolik chovatelů této neškodné agamy se asi muselo leknout, že má doma srmtícího zabijáka překypujícího jedem :) Jinak povedený dokument a místy až překvapivě přesný.