Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy
  • Animovaný

Recenze (255)

plakát

Black Panther (2018) 

Ve své podstatě celkem zklamání: Občanská válka ve Wakandě ve dvou hodinách. Na mě trochu moc nesmyslů a nevěryhodných nebo snadno čitelných dějových ‘zvratů’. Ale je to origin, tak třeba to dál bude lepší.

plakát

Blue Beetle (2023) 

Podprůměrný akční superhrdinovský film. Po traileru jsem čekal výrazně víc… klišé, klišé, klišé… stejně jako tenhle komentář.

plakát

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) (seriál) 

Ty poslední Star Wars věci se oproti těm Lord of the Rings daří výrazně víc.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Takový film nemá v českém kontextu obnovy!

plakát

Bojovník (2015) 

Od začátku do samotného konce vám film nenabídne naprosto nic překvapivého. Všechno je naprosto čitelné a předvídatelné. Jde o klasický postup 'from hero to zero - than back'. Souboj a trénink metaforicky znázorňují souboj o rodinu (dceru), který samozřejmě podceňováný Hope vyhraje díky tvrdému tréninku, ke kterému ho vede jiný strokotanec kompenzující si na něm svoje dřívější neúspěchy. Scénář totožný s animákem 'Auta', avšak natočený velice působivě. I přesto, že všechno, co přišlo sem očekával, dokázaly mě některé scény dojmout a uchvátit. Herecké i sportovní výkony Jake Gyllenhaala bych tady hodnotil velmi vysoko, protože vpodstatě jen díky nim by měl film dostat 4 hvězdičky.

plakát

BONDING (2019) (seriál) 

Jako seriál, který si pustíte k obědu, čemuž ta stopáž nasvědčuje, to moc nefunguje a že by to nějak extra rozvířilo vody anomálních způsobů sexuálního uspokojení a s nimi spojená společenská tavu, to se vlastně také říct nedá. Nejhlouběji se to dostane na úroveň líbání dvou homosexuálních mužů a močení na chlápka v obleku. Nevím, na koho Netflix cílí ale mám pocit, že mládež už tohle téma dneska nijak nepohorší a starší generace se na to v téhle formě nepodívají. Osobní příběhy a motivace jednotlivých postav se nijak nevysvětlí. Nicméně, je to velmi krátká série, kterou shlédnete za odpoledne, ne-li rychleji a místy i pobaví.

plakát

Bright (2017) 

Superdivný a nečekamý. Jako slabších pět, ale ten svět se povedl, jen moc magie.

plakát

Captain Marvel (2019) 

Zase takový ten film, který musí nějak dopadnout a všichni vědí jak. Hraje se tedy jen o to, jestli udržíte divákovu pozornost až do chvíle, kdy se to stane. Tady se to povedlo. Fakt mě to bavilo. Ale na druhou stranu, to byl jeden z těch filmů, kde jsem docela předpokládal i zápletku (opět tedy i díky tomu, že jsem znal 'budoucnost' toho filmu). Pak ale nedává moc smysl, proč se nějak nedomluvili lépe, dřív, nedošlo by k tolika ztrátám. No nic, to je prostě složité, ale i tak mě to moc bavilo a určitě se na ni těším v Avengers: Endgame. Akorát konstelace sedaček, dveří, sluníčka a plátna byla taková, že když barbaři odcházející v sekundě počátku titulků nechali otevřené dveře, kterými sluníčko krásně ozářilo plátno, na kterém jsem hledal krásné umělecké titulky, potažmo potitulkovou scénu, kterou jsem také mimochodem odhadl.