Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (89)

plakát

Berlin Calling (2008) 

Tak já nevim jestli jsem viděla jiný film, ale mě toto absolutně nevzalo. Klišovitý příběh, vše stokrát viděné, jen zabalené v moderním hávu. A proboha, co to vykrádání/parodování Přeletu nad kukaččím hnízdem? To se fakt nedá v léčebně vymyslet nic jiného, než mejdan se šlapkama a umluveným nočním ošetřovatelem? Čím víc nad tím přemýšlím, tím míň se mi to líbí. Z podobného prostředí jsem viděla britský G:MT Greenwich Mean Time a ten mě naprosto dostal. Ten ze mě ždímal emoce, zatímco toto se zmohlo jen na ... vlasně ani nevim na co. Asi na nic.

plakát

Bling Ring: Jako VIPky (2013) 

Pokud někoho z vás někdy zajímalo, zda jde natočit celovečerní film podle článku v časopise, Bling Ring vám odpoví ...že nejde.

plakát

Bobule (2008) 

Páni, to má jen 90minut? I přesto, že mě to ze začátku nad očekávání bavilo, od krojovaného plesu už jsem se neubránila myšlenkám typu "jak dlouho to ještě bude trvat?" a tak nějak mi bylo jedno, jak se ty osudy vyvrbí.

plakát

Bota jménem Melichar (1983) 

V mém okolí kdysi na základní škole patřil tento film ke kultům. Nikdy jsem nepochopila proč

plakát

Bruno (2009) 

"Üniversal" bylo nejlepším vtipem filmu. Tohle už Cohen přehnal. Borat byl výborný vtipný film s jednou nechutnou scénou. Brüno je nechutný film s pár dobrými konverzačními vtipy (kterým se, bohužel, v kině nikdo nesmál) a parádním rozhovorem s Harrisonem Fordem. Škoda. Měla jsem zůstat u traileru a propagačních materiálů, ty se povedly.

plakát

Cirkus Humberto (1988) (seriál) 

Seriál, který mám spojený s rodinnými výlety do Vítkovic, kdy jsme se všichny děti z chaty sesedly v hlavní místnosti u krbu (velmi obehraná romantika, vim, ale opravdu to tak bylo:), oči jsme napevno přilepily k obrazovce a občas jsme zapoměly na pravidelný nádech-výdech. Krásná nostalgie... Proto jsem se opravdu hodně bála dívat se na nové reprízy. Ale dodala jsem si odvahu, rozhodla se riskovat kus krásně idealizovaného dětství a... díky bohu, tou příjemnou nostalgií se můžu těšit stále. (A ještě dodatek k těm Vítkovicím- myslim ty v Krkonoších, chatu u vysokejch pecí jsme fakt neměli:)

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Je mi až stydno, podruhé v krátké době hodnotím produkci z Novy kladně. Ale tohle je prostě konečně něco nového a chvílema to dost dobře funguje. A přiznám se, že po osmém dílu s ožralym Lexou jsem začala uvažovat i nad 4*. A teď už se fakt hodně červenám.

plakát

Derren Brown: Magie a manipulace mysli (2004) (pořad) 

Mě teda ty jeho věci docela dostávala. A pro ty, co říkají že je podvodník, když "neuhodl co si mysleli"- to bude proto, že to byl českej dabing- ta manipulace, díky který jste měli myslet na věci, který vám určí, funguje i na základě zvuku a třeba i rytmu slov, takže to v češtině víceméně ztrácí smysl.