Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (16)

plakát

Plán útěku 2 (2018) 

...propadák oproti jedničce. Začátekfilmu velmi nudný...

plakát

Bába z ledu (2017) odpad!

Film, který tu má jen 66% dostal nejvíc ocenění Českého lva!? ...jestli tohle má být výkvět českého filmu a vůbec naší kinematografie, tak to už jsme klesli velmi hluboko! Za každou cenu vybrat nějaký film, aby bylo možno vůbec udělit ceny Českého lva, tak to je velmi smutné! Opět velké zklamání letos při udělování cen. Je to šaškárna si tu hrát na Oskary... kde jsou ty staré výborné české super komedie, kriminálky, seriály a dokumenty??? ČT tento film odvysílala v neděli 11.3.2018 po 20h a cca kolem 21h byla velmi nevhodná scéna, kdy se hlavní představitelé chtějí milovat a bohužel jim to nejde! Tak hlavní představitelka běží do ledničky pro nějaký "lubrigant", hmmm... nemá, tak použije olej!!! Není to porušení vysílacích práv, odvysílat takové scény, navíc velmi trapně udělané před 22h!!!??? Rada pro rozhlasové a televizní vysílání v jiných případech pokutuje jiné televize za daleko méně závažné scény či projevy, potrestá tak i ČT???

plakát

Temná věž (2017) 

...naprosto ubohý film v hlavní roli s mladým fouskem, který má IQ asi hluboko pod 100! ...nic zajímavého... možná snaha či nezdařilá parodie na Metrix!

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

...víc si tento film nezaslouží! Je to naprosté zklamání a totální amaterismus! To film Život je daleko lepší... v dnešní době možností a hlavně náročnosti diváka není možné, aby expedice lidí na cizí planetě si jen tak vyšli do prostoru... bez ochranných oděvů, bez helm, bez rozboru prostředí, vody, atd. a další a další věci. ...prostě amaterismus na entou...!!! ...skoro jsem dal "odpad"!

plakát

John Wick 2 (2017) 

John Wick 2 nezklamal, ale naopak překvapil. Plynulé navázání na první díl. Je pravdou, že přitvrdil, ale dle potřeb :-) ...jsem zvědav, jak se bude vyvíjet trojka, když byl vyloučen a všichni po něm půjdou... věřím, že si opět poradí ;-)

plakát

Kobry a užovky (2015) odpad!

Po vyhlášení filmových cen "Český lev" mě velmi zajímalo, jaký je tento film... po sobotním shlédnutí tohoto filmu jsem se zamýšlel nad tím, proč získal několik filmových ocenění... a zalistoval jsem v paměti na oceněné české filmy u nás i v zahraničí a musím říct, že je to nejhorší český film, který byl natočený asi za posledních 20 let. Naprosto ubohý bezvýznamný děj a naprosto katastrofální závěr filmu... musím říct, že průměrná série Babovřevsky 1-3 byla daleko lepší... lepší už byly filmy jako Gympl... Bony a klid... atd. Pokud nemáme lepší filmy jako "Kobry a úžovky", tak raději filmové ceny ani neudělujme... ještě, že jsem tento film jsem viděl jen v TV, do kina bych na tento film nešel ani zadarmo!!!

plakát

Spectre (2015) 

...tato bondovka byla jedna z nejhorších, které kdy byly natočeny...

plakát

Dárek (2015) 

Podle hodnocení jsem čekal opravdový trhák, ale nakonec to byl podprůměrný film a konec byl naprosto ubohý. Celý film byl zdlouhový až na posledních cca 20 minut, ale vyústění filmu naprosto zklamalo a od možné reality naprosto vzdálené!