Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Mysteriózní

Recenze (4)

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Trochu nerozumím nadšeným recenzím. Za mě 60% a to hlavně kvůli Cameronovi. Příběh a scénář je takřka kopie jedničky - mnohem lepší filmy příběhově mají zde horší hodnocení. Vizuál povedený, ale i zda najdete momenty, kde se to nepovedlo a působí to komicky. Ano podmořský svět pěkně provedený, ale to se můžu podívat na dokument BBC a bude to hezčí i opravdovější. Za příběh, kde od začátku víte co bude následovat nemůžu dat žádný plusový bod. 1. film kde se mi líbili konečné titulky víc než samotný film a to myslím vážně. To cele umělé prostředí a postavy mě na konci už docela vadili a uvědomil jsem si že Lang v 1 byl mnohem lepší než digitál

plakát

Jie wen 4: Wan ťie pchien (2019) 

85% V daném žánru prostě nemohu hodnotit jinak, než za 5* i když s odřenýma ušima vzhledem k předchozím dílům. Za mě mnohem více povedené než 3 díl, ale první už nic nepřekoná. Body plus za Adkinsa ala bad guy, mnohem lepší než Tyson nebo Darren Shahlavi ve 2.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Šel jsem do kina s očekáváním, že budu odcházet nasranej, ale ono se tak nestalo. Není to bůhví co, ale ani úplný průser. Při srovnání s předchozím dílem, si hodnocení 66% nezaslouží. Při last Jedi jsem z kina odcházel znechucen, prakticky půl filmu jsem se nudil, ale tady se mi nic podobné nedělo. Některé WTF momenty mi i tady lezly krkem, dialogy kolikrát jsou hrozné slátaniny, ale i tak z posledních tří hrůz je tohle tak nejlepší, Za mě 75%. Závěrem jako největší omyl celé trilogie považuji obsazení Johna Boyega, ta role byla naprosto zbytečná a celé tři díly mě jeho postava vytáčela.

plakát

Klub sráčů (2000) 

Nelze tady očekávat, nějaký filmový zážitek z promyšleného scénáře atd. Je to crazy komedie, kterou nesnášíte nebo milujete, já patřím do té druhé kategorie. Když jsem film viděl poprvé musel jsem ho druhý den pouštět znovu, protože tolik vydařených hlášek má málokterá ujetá komedie a i když nejsem příznivcem dabingu, tak tady stojí zato vidět dabovanou verzi. Kdyby nebylo některých slabších míst, tak dávám 110%, alespoň v dané kategorii. Dj Bulva (Rhys Ifans) je fenomenální.