Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Sedm

Sedm (1995)

Galakoncert hereckých hvězd v celé jejich kráse. Dokonalé od námětu přes scénář, kameru až po hudbu v jednotlivých záběrech. Film, který vás ohromí od prvních okamžiků a nadšení vás neopustí ani po závěrečných titulcích. Nejsilnějším zážitkem celého snímku je samozřejmě jeho konec, který vás donutí přemýšlet o „chorobně dokonalém“ plánu Kevina Spaceyho a o tom, zda odsoudite jednani Brada Pitta.

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Absolutně charismatičtí herci podali pětihvězdičkové výkony, zejména Joaquin Phoenix a Russel Crowe, i když i ztvárnění Marca Aurelia stojí za zmínku. Taktéž vynikající je hudba, která vás přivede k té správné atmosféře, že budete Maximovi fandit ze všech sil. Co oceňuji je konec, jenž nekončí absolutním happyendem, ale právě naopak vyloudí v nejednom případě slzičku z divákova oka.

Van Helsing

Van Helsing (2004)

Svým hodnocením jdu tak trochu proti proudu, pravdou však je, že tenhle žánr fakt můžu a oba hlavní protagonisti patří k mým nejoblíbenějším. Navíc hrabě Dracula, jehož hrál Richard Roxburgh, byl prostě skvělej.

Šestý smysl

Šestý smysl (1999)

Nejlepší mysteriózní film vůbec. Vynikající výkon Bruce Willise a především Haley Joela Osmenta. Dokonalé závěrečné rozuzlení jenom podtrhuje kvalitu tohoto snímku. I po několikerém shlédnutí je film stále napínavý, smutný, ponurý a stále útočí na vaši psychiku. Jasná volba 5*

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Dokonalé. Asi nejlepší herecký výkon jaký lze podat. Bez Toma Hankse by to určitě nebylo tak působivé. I když tento film uvidíte několikrát, pokaždé vás dojme Forrest stojící nad hrobem a pobaví hlášky typu: "My name is Forrest Gump, people call me Forrest Gump" nebo "Shit happens".

Hrdina

Hrdina (2002)

Pro mě je Jet Li opravdu Hrdina a koukat na jeho umění nemá chybu. Propracovaný film jak po vizuální stránce, tak po stránce psychologické. Jj, doby, kdy existovali stateční lidé a nebáli se umřít pro dobro věci, to je moje.

Constantine

Constantine (2005)

Úchvatné dekadentní dílo, s velmi milým překvapením v podobě hereckého obsazení. Neotřelé, originální, místy působící jako protikuřácká reklama; pro mě bez chyby.

Vyjednavač

Vyjednavač (1998)

Výborný thriller založený na skvělých hereckých výkonech. Žádné přehnané akční blbnutí hlavních hrdinů a děj, který se může až moc podobat realitě. PS: Dannymu musí fandit bez výjimky každý.