Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (453)

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

První část velká romantika a pak brutální napětí. Nevím, co si mám myslet i takovém člověku, který jde v první linii bez zbraně. Měl velké štěstí nebo ji chránil bůh, toť otázka. Nicméně film je špičkový ...

plakát

Had (2021) (seriál) 

Asi to lépe nešlo natočit.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Po první v životě jsem se díval s dětmi na takový film (5 a 3 roky) a nečekaně je to zaujalo, až jsem se bál jak usnou, když tam bylo tolik zabíjení. Naštěstí vše proběhlo v pohodě :)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Konečně jsem se k tomu dohrabal a shlédl jsem celou trilogii alespoň v jednom týdnu. Hned na začátek jsem, ale viděl to nejlepší ze všech dílů, pak už to šlo trochu dolů ... Martin Freeman je vynikající herec nejenom v Hobitovi, ale i takové Fargo není k zahození.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Jak jsem psal u jedničky, tady to je již trochu slabší a oba poslední díly mně trochu splývají. Chci si vzpomenout po pár dnech na nějaké zajímavé scény a nejde to. Je to plné krásných triků atd., ale chybí tomu šmrnc.

plakát

Hodný dinosaurus (2015) 

20.3.2016, DVD, Mně se to moc líbilo, ale co mě překvapilo,tak dětem zase moc ne. Předpokládám, že jsem to neviděl naposledy, tak uvidíme, jak to ohodnotí děti příště...

plakát

Hořící keř (2013) (TV film) 

Všechny tři díly na jedničku, ale u třetího už mně běhal mráz po zádech.