Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (41)

plakát

Anihilace (2018) 

Super film a skvělé efekty. Ani jsem nedýchala. Zas jednou něco nového, neokoukaného a tisíckrát nekopírovaného. Nemám co vytknout.

plakát

Válečný kůň (2011) 

Nevím, co všichni proti tomu filmu mají. Mně se líbil a dávám 5*. Dost často jsem měla mrazení v zádech. Za mě Spielberg opět nezklamal. Nejspíš ale pro někoho musí ve filmu téct hektolitry krve a stříkat na všechny strany, případně pár sprostých slov, aby to bylo dost kvalitní či co. Jasně, s realitou to nejspíš nic moc společného nemá, ale pohádky a rodinné filmy už dneska nejsou v kurzu či co? Za mě tedy super ve všech směrech. 100%

plakát

Teoneol (2016) 

Mám ráda katastrofické filmy a tenhle je moc dobře udělaný. Až jsem si myslela, že je to podle skutečné události. Nechybí ani humor. Věta:,, Přinesl jsem Vám ponožky, kdyby Vám byla zima, " mě v dané situaci naprosto odbourala. Ten film si však zaslouží své místo v CSFD. Nemohla jsem ho zde najít. Má špatně napsaný název. Správně je to Tao - Neol. Tedy dvě oddělená slova nebo taky The tunel. Našla jsem to až podle herců, protože by mne nenapadlo to hledat jako jedno slovo. A taky by di film zasloužil popis filmu. Předem děkuji.

plakát

Mocný vládce Oz (2013) 

Klasickej Disneyovskej rukopis. A Disneyovky já mám ráda, takže není co řešit. K dokonalosti mi chybělo jen to, aby hlavní roli hrál Johny Deep, kterej by se tam asi hodil víc.

plakát

Zvonilka a tvor Netvor (2014) 

První zvonilka, kterou jsem viděla a jsem nadšená. Moc pěkný. I tvor ,,bubupejsek" netvor je krásně vymyšlený. Už se těším až skouknu i ostatní díly. Jen nevím proč se to jmenuje ,,Zvonilka a tvor netvor", Když Zvonilka s ním neměla skoro vůbec nic co do činění. Spíš se to mělo jmenovat ,,Flora a tvor netvor", ale uznávám, že to nezní tak pěkně. Nicméně tento nepatrný detail hvězdičku rozhodně neshazuje, takže u mě za 5*.

plakát

Očista: Anarchie (2014) 

Když jsem slyšela název, neslibovala jsem si od toho nic moc. Koukla jsem na to jen proto, že s tím přišel přítel. O to víc mne samotný film překvapil. Akce, napětí, herecké výkony - vše na 100% a stejně to hodnotím i já. Tento druhý díl mi přijde o něco lepší než jednička, což taky bývá jen zřídka. Člověka při filmu asi napadne otázka "Jak by tohle asi fungovalo v reálu?" Nejspíš nefungovalo, pač živlům by jeden den v roce, navíc takto přesně vymezený zcela jistě nestačil a navíc by po takové noci muselo proběhnout nové sčítání lidu. Ale myšlenka je to zajímavá.

plakát

Maggie (2015) 

Nemám moc ráda zombie filmy, ale tento si právem získává všech pět hvězdiček. Myslím si, že kdyby se čistě teoreticky v reálu vyskytla nějaká zombie nákaza, bude to vypadat spíše takto, než že vás někdo kousne a vy se v tu chvíli proměníte v zombie.

plakát

No není to romantika? (2019) 

Obávám se, že po tomhle filmu už nebudou romantické filmy to, co dřív. Odteď je nejspíš budu vnímat z úplně jiného úhlu pohledu.

plakát

Strážci relikvie (2017) 

Celou dobu jsem byla přesvědčená o čtyřech hvězdičkách. Konec ale zabil celý film a degradoval do někam mezi 3-4. Ale jo, za tu atmosféru, co ten film měl, tam tu čtvrtou hvězdičku dotlačím. Kdyby ten film měl ale jiný závěr, možná by celkové hodnocení filmu bylo někde jinde, než jen na 54%

plakát

The Thinning (2016) 

Ty půlky tu fakt chybí. Za mě je to na 4,5 hvězdičky. Pět dát nemohu, to jsou u mne Top filmy, které jsou téměř dokonalé, nebo je mohu vidět několikrát, anebo mají nečekaný, fascinující závěr.