Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (450)

plakát

Šťastný nový rok 2: Dobro došli (2021) 

Nezajímavé, hrozné herecké výkony. Za mne po prvním díle obrovské zklamání. Jednu hvězdu dávám snad jen za to, že se děj odehrává v našem milovaném dovolenkovém Chorvatsku.

plakát

Spolu (2022) 

Film založenej na vynikajícím hereckém vystoupení Štěpána Kozuba.

plakát

Tajemství a smysl života (2023) 

Za mě úplně úžasný film ( navštívili jsme předpremiéru s debatou a přednáškou v Karlových Varech) . Film je skvěle natočený, děj velice zajímavý, včetně efektů, animací a zvuku ( zvuk mě tedy hodně překvapil ). Každopádně úžasně srozumitelně odvyprávěný a musím se přiznat, že i mě ( a to nejsem nijak duchovně založený) nutil k neustálému přemýšlení o tom všem , co tam zaznělo. Na konci filmu jsem si říkal, že film patří mezi to nejlepší co jsem kdy viděl. Musím tleskat, bravo.

plakát

Po čem muži touží 2 (2022) 

Za mne lepší než první díl, řekl bych vtipnější l. A skvělé herecké umění Jiřího Langmajera.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Něco tak hrozného jsem dlouho neviděl. Herecké výkony všech herců šílené ( až na paní Danu Syslovou, ta je jako vždy skvělá), děj defakto o ničem a ty konverze z minulosti? To snad autoři ani nemyslejí vážně, že by se takto v minulosti bavili......

plakát

Rodinné Vánoce (2017) (TV film) 

Za mne pohodový vánoční příběh, na který se rád znovu podívám.

plakát

Sisi a její odkaz (2022) (TV film) 

Jsem asi první hodnotitel. A musím říct, hezky natočený dokument plný pro mne úplně nových informací, které podle mne nikde jinde ještě nezazněli. Určitě doporučuji ke shlédnutí.

plakát

V létě ti řeknu, jak se mám (2022) odpad!

Horší a nudnější film jsem snad ještě neviděl. Po hooodně dlouhé době nedokoukaný film až do konce. Nemá cenu se ani rozepisovat, vše za mně špatně.