Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie

Recenze (7)

plakát

Gisaengsu: Deo Geurei (2024) (seriál) 

První dva díly zatím bez napětí a bez emocí. Nevím zda koukat dále...

plakát

Ronja, dcera loupežníka (2024) (seriál) 

Kvůli tmavé rodince bych ubral tři hvězdy, ale zase na druhou stranu mi 2 hvězdy přišlo málo. S klasikou z 1984 se to nedá srovnat, ale za mě je to koukatelné.

plakát

Skoro normální rodina (2023) (seriál) 

Seriál mne bavil, škoda, že měl tak špatný poslední díl. Jako vážně švédská policie a státní zástupce takto nepracují? Nemyslím si, že by tohle mohlo někdy někde takto dopadnout. Za poslední díl opravdu jen jedna hvězda.

plakát

Válečný kůň (2011) odpad!

Tak tohle se opravdu nepovedlo. Spielbergův velký krok mimo. Už od prvních 20 minut jsem čekal na konec, vzhledem ke stopáži to byly opravdu dlouhé minuty. Skoro až zoofilní vztah ke koni tomu moc nepřidá. Vůbec nejhorší scéna byla s odhalováním 4 bílých ponožek a znamení na hlavě, to bylo vyloženě utrpení.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Predátor je moje velká TOPka a pokračování s indiáni mě moc nadchlo. Speciální edice s komančským dabingem dodá úplně jinou šťávu. Až na to že z Predátora udělali před malou holkou trochu tupce tomu nemám co vytknout. Akční scény perfektní a koneckonců i příběh, fajn, že bylo ukázáno i něco málo z předchozích dílů.

plakát

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (2022) odpad!

Tak tohle byl VELKÝ propadák, štěstí, že jsem na to do kina nakonec nešel (děkuji ti Covide :)) scénky Třech tygrů mám rád, ale tohle? Z herců úplně čiší to jak hrozně se snaží... Říká, se že i snaha se počítá, v tomhle případě to neplatí. Velké zoufalství skoro podobné prvnímu a všem dalším pokračování Troškových Babovřesk.