Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (373)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

O Třech Tygrech jsem nikdy neslyšela a tak mě do kina dostalo jen doporučení kamarádky, která furt říkala, jak je to super komedie, u který se řezalo celý kino a je škoda nezajít. Po návštěvě kina musím konstatovat, že jaksi nepobírám, kam se český humor spolu s Vyšehradem a trailerem na Párty Hárder ubírá a co se dnešním divákům líbí a dokážou se u toho od plic smát a opakovaně plnit kinosály. Ani tři dobré fóry (rozbité losy, tutaj a need for speed) nezachrání to, že půlka filmu jsou trapné bitky o ničem a zbytek jsou jakž takž na sebe poslepované scénky, které dokážou i připravit na něco velkého, co by mohlo opravdu (po)bavit, aby to pak autoři zase strmě poslali k ledu (kostel, chatka v lese). A jelikož mi u sledování tohohle filmu bylo chvilkama i hodně trapně, tak si nakonec říkám, že jsou-li lidé schopní označovat Jackpot za komedii roku, pak jde naše kinematografie hodně po hlavě do pr*ele. A Vyšehrad byl v porovnání s tímhle vlastně zlatej a o dost zábavnější. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Chápu že si kluci chtěli natočit akční film, že se u toho asi nepředstavitelně vyřádili, ale když tady se střetává celkem solidní crazy comedie (Čuba, Fero, Polák) s debilitou Kozuba a hrozně se to tluče. Určitě se najde hodně fanoušků, kterým se hodinu a půl dlouhé šilhání a šišlání hurónsky líbí, nám normálním to ale po pár scénách přijde otravné. Jestli to celé bylo jako promo pro divu jménem Sára Erlebachová, tak to potom jó, nic podobného jsem nikdy ještě neviděl. Napadlo je poslat jí do Hollywoodu? Podle mě by Scarlet strčila do kapsy. Soukromě, protože jsem si tím taky prošel a to ve zralém věku, bych doporučil dobrou ortodoncii, v detailu několika posledních záběrů je vidět, že zoubky potřebuje porovnat. Ale nádherná kočka to je. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem to, co jsem očekával, respektive, co jsem očekával od tří-tygří party. Byla docela odvaha natočit celovečerní kino-film, v čele tak bizarních postav, jako je David Vot(r)ubek a Milááán, známé hlavně díky improvizačních internetových skečů. Proto je jasné, že se diváci v případně tohohle bizáru rozdělí na dva tábory. Pro jednu půlku to bude dno české komedie, bez příběhů, bez vtipu, ....bez všeho. A ta druhá půlka, mezi niž se řadím i já, tenhle film ocení, protože černo-trapno-humor téhle party já prostě miluju! Příběhově je to samozřejmě o ničem, ale na čem bude koncepčně stavět film s názvem Tři Tygři ve filmu: Jackpot, bylo a muselo být jasné všem už od začátku! PS: Drobná výtka: Jestli bude ještě nějaké příště, dost možná bych uvítal Votjubka ještě více retardovanějšího. Tady dal dohromady i souvětí, což mi k němu vůbec nesedí! 😀 ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tohle se nepovedlo. Polohy hercu byly až příliš přepálené a Kozubova poloha až otravná. Kozuba a celou tu bandičku mám poměrně rád, ale tady mě laciný humor naprosto minul a místy mi bylo vyloženě trapně. Vážně mě pobavily jen dva momenty, Kalousek a Steven Seagal, ale to je zkrátka na vyšší hodnocení málo.....30% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Tak tohle hodně bolelo. Internetovou tvorbu Tří Tygrů mám ve velké oblibě, jelikož na poměrně krátké stopáži dokáží vystavět epický situační humor, který v kombinaci se šílenými charaktery vytváří podívanou, jež spolehlivě potrápí Vaše bránice. Avšak to, co funguje na YouTube, bohužel vůbec nefunguje na velkém platně a stopáži atakující dvě hodiny. Scénář je děravý jak řešeto a spoléhá se jen a pouze na plejádu bláznivých postav, pročež je díky tomu celý snímek až zoufale nevtipný. Pokud tedy nejste “hardcore” fanoušky uskupení Tří Tygrů, tak se tomuto filmovému neštěstí snad raději vyhněte. (Netflix) ()

Galerie (87)

Zajímavosti (16)

  • Ve chvíli, kdy jsou David (Štěpán Kozub) s Milanem (Albert Čuba) zastaveni hlídkou policie, vozidlo policie je vybaveno pro policii neschváleným typem modrých „majáků“. Navíc v průběhu kontroly je zřetelně vidět, že policista ve zbrani nemá zásobník a policistka naopak nemá zbraň s sebou vůbec. (Kam3L)
  • Při scénách v trafice na začátku filmu si můžeme všimnout upravených obálek časopisů, kde se vyskytují herci ze souboru Tři tygři. (avatarak393)

Reklama

Reklama