Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (3)

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Určitě souhlasím s tím, že se jedná o jeden z nejlepších filmů, ale pár výhrad stejně mám. Příběh sám o sobě mi tak trošku ztratil na kouzle, asi to je tím, že už je to takové dost ohrané - ta zápletka se mění jen v maličkostech přitom jádro - pointa chcete-li zůstává stejná, ale nenudil jsem se a pár zvratů, které jsem nečekal jsem zažil, takže nakonec i za příběh dám palec nahoru . No a potom? Vůbec si nemůžu stěžovat teď už to bude spíš kladné, zpracování, obsazení, atmosféra vše je na jedničku a filmu dodává na šťávě . Největší vlnu emocí ve mě vyvolal konec filmu, který byl nakonec asi nejlepší část z celého téměř 3 hodinového bestselleru..

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Ve své třídě naprosto bezkonkrenční film! (y) Viděl jsem ho už dvakrtát a klidně bych na něj mohl koukat po třetí. Zpracování je nejspíš bezchybné a to ve všech ohledech. Ikdyž co mě zklamalo byla smrt "L", který tam měl být až do konce. Nový hrdina, který nastoupí na "místo" "L" mi vůbec nebyl sympatický a trochu mě i zkazil zbytek filmu. Přesto si myslím, že je to naprosto na vrcholu svého žánru, a že lepší anime se bude těžko hledat. Vzhledem k tomu, že jsem se přiklonil na stranu Lighta a konec filmu byl pro mě strašný. Pár dní jsem z něj ještě byl oklepaný tak doporučuji určitě mrknout na rozšíření - tzv. "OVU". Kde jsem byl spokojený a můj zážitek z filmu byl naprosto super. Zaručeně 5* a téměř 100%"

plakát

Elfen Lied (2004) (seriál) 

Pro mě zaručeně jedno z nejlepší anime vůbec. Nádherně zpracovaná psychologie postav, zajímavý a poutavý příběh a krásná krajina. Nyu si určitě každý hned oblíbí a pokud s Anime začínáte a pustíte si to jako jedno z prvních tohoto žánru nasadíte pro další anime filmy vysokou laťku.. Všechny díly jsou rychlé a drží se dějové linie a nutí vás to koukat na další a další takže určitě doporučuju!