Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární

Biografie (4)

Jesse Plemons (herec / producent)

01.02.2020

Jesse Lon Plemons je americký herec a komik, který se narodil v Dallasu ve státě Texas. Vychován byl ale v Martě, což je malé městečko mimo Waco. Má starší sestru jménem Jill. Z otcovy strany je vzdáleným příbuzným Stephena F. Austina, který je znám jako otec Texasu. V roce 2007 absolvoval Texas School University Independent… (více)

Paul Walter Hauser (herec / režisér / scenárista)

22.01.2020

Paul Walter Hauser je americký herec a stand-up komik. Paul se narodil v Grand Rapids, což je druhé největší město v Michiganu společně s jeho třemi sourozenci. Navštěvoval soukromou farní školu Lutheran High School v Saginaw, kde se začal věnovat psaní scénářů, které posílal společnostem v Los Angeles. Už od mládí měl smysl… (více)

Joey Batey (herec)

18.01.2020

Joey Batey je britský herec a zpěvák. Má velmi blízko ke svým rodičům, jelikož je jejich jediné dítě. Joey studoval na Robinson College, University of Cambridge, kde se zabýval studiem středověkých a současných jazyků. Batey rovněž vstoupil do divadelní společnosti s názvem Royal Shakespeare Company. V roce 2013 dokončil… (více)

Freya Allan (herečka)

16.01.2020

Freya Allan je britská herečka, která se proslavila rolí Cirilly v adaptaci Zaklínače od Netflixu (2019). Freya Allan navštěvovala Headington School v Oxfordu – škola, kterou mimo jiné navštěvovala Emma Watson. Poté Allan pokračovala ve svém uměleckém vzdělávání na Národní filmové a televizní škole v Beaconsfieldu v… (více)

Reklama