Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Horor
  • Akční
  • Drama

Recenze (6)

plakát

Silný kalibr (2010) 

Šlo to... Sice Fifty asi Oscara nedostane, ale jeho filmy nejsou špatný. Je to plný madafaků, fakrů a bičis, ale.. co jinýho čekat od Fiftyho. A Val Kilmer... moc se do toho nehodil...

plakát

Zbloudilci (1997) 

Je fakt, že to příběh nemá. Je fakt, že Vin Diesel je tak trochu narcis. Ale přece jenom, je to povedenější než zbytek filmů s podobnym příběhem jako tohle. Je i docela chvályhodný, že si k tomu Diesel napsal scénář, zahrál hlavní roli a zrežíroval to. Nemůžu si pomoct, mě tyhle filmy bavěj. A Vin Diesel je prostě talent.

plakát

Gauneři (1992) 

Nejspíš nebude lepší režisér a scénárista než Quentin. Nejvíc se mi na těch jeho filmech líběj ty dialogy. Co se týče Gaunerů na Pulp Fiction nemaj. Ale film je to parádní. Čtyři ****

plakát

Noc mrtvol (2004) odpad!

ar jů fakin kidin mí? Co to jako bylo za shit...? Nepobírám, jak tohle někdo může natočit. Co to jako bylo ten začátek? Co to bylo ten prostředek? A co to kurva bylo ten konec? Fuck off!!

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Pamatuju si, že jsem tohle viděl asi tak v osmi. Uchvátilo mě to, i když jsem tomu vůbec nemohl rozumět. Tenhle film je ten nejlepší, kterej jsem kdy viděl. Žeru i to, jak jsou ty scény poházený. Koukáte na to a najednou: „Hej, to je zase začátek!" Hodně filmařů se tomuhle klenotu chtělo aspoň trochu přiblížit, ale prostě se jim to nepovedlo.. a je to dobře. Protože Pulp Fiction je jedinečná věc.

plakát

Město mrtvých (2006) 

Tak zle bych to zas neviděl.. Musíte uznat, že příběh není k zahození a některý herecký výkony se daj i snýst. Jo, efekty jsou špatný, dialogy jsou špatný a nelogický, ale tak přece jenom, viděl jsem horší filmy. U mě za dvě hvězdy.