Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

Nejlepší seriál všech dob!!!! Nikdy nemůžete čekat co přijde, protože i když něco čekáte, je to samozřejmě uplně jinak... :)

Přátelé

Přátelé (1994)

Na Přátele jsem se začla dívat až se svým přítelem, ale nikdy toho nebudu litovat, teď se na Primě dívám při večeřích pořád dokola a vůbec mi to nevadí :o)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Velmi vtipný, zábavný a poutavý seriál a Barney je prostě awesome a legen...wait for it...dary :o)

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Někdy je to přehnané, ale přesto mě baví sledovat, co se zase bude dít příště :o)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Po prvotním šoku, co to zase je, jsem si tento seriál velmi oblíbila, někdy ty hlášky nestíhám stejně jako Penny, přesto se pokaždé od srdce zasměju :o)

Dawsonův svět

Dawsonův svět (1998)

Oblíbený seriál mého "mládí" aneb věku kolem 15 a výše let...klidně bych se na něj ale podívala znova ;o)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Prozatím jednu *, moc jsem se teda nesmála, možná až uvidím víc dílů a zasměju se víc, jak vy tu píšete, že je to k potrhání, tak názor změním a hvězdičky přidám, i když zatím pochybuju... Tak abych nemazala původní komentář a vy všichni neznalí, jako dříve já, věděli, že se na tento seriál opravdu DÁ změnit názor o 100%, vyjádřím se znova. Po první sérii se mi tato kravinka začala líbit čím dál víc a později jsem si úplně zamilovala máá..máá..magora :o). Trochu jsem se pak znechutila, když se Holly změnil na Hilly a později když Rimmer vzal práci za Eso Rimmera a nějakou dobu místo něj byla trapná ufňukaná Kočanská. Ale jinak fakt super. Nejlepší díl: Tak nejdřív jsem…Lháři! Konal jsem dobro. Ne, nekonal! Ze všech sil jsem se vždycky snažil konat dobro. Ne, nesnažil. Víte, svým způsobem jsem vedl dobrý život. Kdy? (inkvizitor a Rimmer). A nejlepší hláška: "Jak se jmenuje ten velký meteorit v plamenech?" "EEE, velký ohnivý meteorit?"