Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

...na tento bizard jsem se těšil dva dny a upřímně ... plně předčilo mé očekávání. Já si totiž myslel, že to bude totální sračka ale Jaromír Soukup mě opět přesvědčil, že to jde udělat ještě mnohem hůř. Už od začátku je jasné, že trapným humorem a zoufalými dialogy se zde šetřit nebude, trochu jsem byl zklamaný když se v seriálu objevila druhá postava, myslel sem, že Soukup bude hrát více postav najednou...snad příště. Už teď si nastavuji upomínku na příští týden abych neztratil ani minutu tohoto veledíla, které jednou bude uloženo do sejfu pro příští generaci hned vedle filmových velikánů jako jsou Kubrick, Cameron nebo Scott.

plakát

Dunkerk (2017) 

místy nudné a jednoduše předvídatelné, podle mě ne moc dobře zvolené téma. Nolan mě zklamal. Plus dávám kameře a střihu. Nicméně to nestačí k vyvážení negativ a kladů. Spoiler: A letadlo co plachtí půl filmu bez benzínu a nakonec ještě sejme nácka, když celý film je levý a nedokáže trefit jediné letadlo ani na třetí pokus.... Vážně ??

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) odpad!

kdy už tvůrcům konečně dojde, že auta nedokáží zachránit svět. A, že skupina závodníků není lepší než vycvičené komando zabijáků!! _celý film je takovým konkurzem na největšího drsňáka ze všech, pohádkou na dobrou noc a béčkoidní sračkou! Lituji, že jsem ty peníze neutratil za menší blbost!

plakát

Správní chlapi (2016) 

Upřímně jsem se pobavil a musel jsem to vidět hned třikrát během dvou dnů, takže si asi dokážete představit jaký pocit to ve mně zanechalo. A tím si tento film vysloužil zařazení mezi mé TOP filmy!!......ouu yes baby :)

plakát

Všiváci (2014) 

to je poprvé co Jiří Mádl něco hrál. A podle mě by to nikdo nezahrál líp (na české scéně samozřejmě).

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

výborný

plakát

The Grand Tour (2016) (pořad) 

JE to vlastně top gear, má sice nové logo,trat, stan atd ale trapně se podobají, ne-li shodují. Je to jako nepovedené pokračování skvělého filmu.

plakát

Armstrongova lež (2013) 

Miluji Lence Armstronga / nenávidím Lence Armstronga. To jsou dvě možnosti z kterých si budete po shlédnutí tohoto filmu muset vybrat. Dokument odhaluje pravdu o Armstrongově dopingu, respektive mění tvář hlavní postavy z kladného hrdiny, který bojuje proti rakovině, pomáhá lidem atd., na zápornou postavu krvelačně toužící po vítěství a to za každou cenu!

plakát

Lída Baarová (2016) 

Nechápu proč byl natočen další film o Lídě Baarové, když už jeden ( a to velmi podobný) už existuje. Ano je řeč o filmu : Zkáza krásou (2016)... Nicméně vůbec mě nebaví představitelka hlavní herečky, a co pak půl minutový záběr na "ohnivý orgasmu" !? a stejně jako suché plavky po té co obě Goebblesovi holky vylezou z vody ! TO JAKO FAKT ???

plakát

Zkáza krásou (2016) 

U mě dobrý, pokud chcete vědět kdo je Lída Baarová, tak je tento dokument krásným vysvětlením. !!