Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (32)

plakát

Psí domov (2019) 

Psí poslání je skvělí film,toto je asi podle některých o něco slabší počin,ale mě se oba filmy líbí stejně.To že je to především pro ty menší,ale ne přímo pro děti je asi pravda,i tak mě celý film bavil od začátku až do konce,určitě stojí taky za zhlédnutí.

plakát

Oni 2: Noční kořist (2018) 

LIVINGDEAD Vlastně řekl vše,co jsem chtěl napsat i já,a máme i stejné hodnocení.Prostě nelogické,tupé a dost mě to sralo,doufal jsem že je zabijí všechny 4 členy rodiny,a že budou aspon pořádně trpět za to k čemu se uvolili že v takové debilovině budou hrát,a to vždy fandím aby jích co nejvíce přežilo jako v pachu krve,ale tady ne,tady jsem fandil vrahům.Jako když nevíte už vůbec na co se podívat,tak ok ale je to tak na jedno shlédnutí,ale spíše ani k tomu ne,věřte mi,akorát se naserete.

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

No,nebylo to úplně tak nejhorší,dozvěděli jsme se něco málo o Jonnym,ale moc vtipné to nebylo,ani Jack neměl ony super hlášky nějak silné,občas něco tam bylo,ale bylo toho málo.Když tam vidím vždy Kayu S,a vzpomenu si na ty její skandály s nahými fotkami,a na to krátké video kde 17 cm dala celé až do krku,no vždy je to dost divný pohled na ní :D Ale jo,šlo to,doufám že 6 díl,bude o něco zajímavější,a bude tam více vtipných momentů.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Může mi někdo říct,proč jsem pořád lezu? Akorát odcházím vždy naštvaný,hodnocení zase tak nízké.Pravda,ze začátku asi prvních 20 minut nic moc a uvažoval jsem že to vzdám.Ale pak to přišlo,super akce,super digitální triky a i super konec.Myslím že hlavní problém proč je hodnocení tak nízké je ten,že většina lidí tady srovnává první díl s druhým.Ano,posun žádný,začátek nudný,sem tam i hluchá místa které by tam ani být nemuseli.Přesto,pokračování nebylo špatné! Doporučuji se vykašlat na hodnocení místních rádoby filmových kritiků a expertů,a podívat se na tento film.

plakát

Slavné značky (2015) (pořad) 

Slavné značky,jeden z mých tří nejvíce oblíbených pořadu na Stremu. Dá se z něj zjistit hodně zajímavých informacích,nic méně některé informace jsou nepřesné a chtělo by to v některých dílech ověřit pořádně informace o konkrétní značce.Ale jinak super pořad,rozhodně doporučuji.

plakát

Doupě (2014) 

Naprosto nudný film,který naprosto do detailu kopíruje okresek 13. Pro mně velké zklamání,dvě hvězdy za Paul Walkera a Davida Bella.

plakát

Jídlo, s.r.o. (2014) (pořad) 

Další skvělí počin Romana,a Streamu.Není potřeba více psát kdo se podívá na pár dílu,třeba o slivovici tak pochopí vysoké hodnocení pořadu.100%

plakát

Pod zemí (2014) 

Podle mně skvělí film,začíná trochu nudně.Ale pak se film pořádně rozjede,a je to super podívaná. Moc příjemné překvapení,po přečtení obsahu jsem se na film ani nechtěl podívat a jsem rád že jsem tak neudělal.

plakát

Ledová archa (2013) 

No,podle popisu mě to více než zaujalo,říkal jsem ty jo,tak to musím vidět.Začátek byl zajímavý a hodně,v polovině filmu jsem si začal říkat co to je za blbost,a na konci filmu jsem si říkal,ten kdo to vymyslel měl v kebuli zřejmě pěkný guláš.Smysl děje v polovině filmu žádný,vůbec to nedávalo smysl.Asi to někteří jedinci pochopili,já se asi řadím k lidem co ne.Nevím no,divný film,jako za zhlédnutí asi stojí.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Zcela nečekaný a velmi dobře připravený útok na Bílý dům. Ano, nezbývá mi než souhlasit s oficiálním textem distributora. Protože ochranka prezidenta, Americká armáda, a vůbec všechny složky co mají chránit prezidenta, a USA jsou zcela neschopné. Ale nemůžu jím to vyčítat, za to můžeš scénář, a provedení akčních scén. Chápu že je to jen další akční film, kde nejde o logiku, ale o zábavu. Ale dívat se na film, a co cca 5 sekund si pokládat otázku, jako vážně? To není moc dobré, a od chvíle kdy začala nějaká akce, se jen smát nad debilitou scén, pokládat si otázky typu, opravdu x členů elitních většinou vojenských jednotek, co přešli do prezidentské ochranky, a střežený snad nejdůležitější budovu v USA by stáli ve dveřích, nechali se kosit jeden za druhým, a stejně si nedali říct, a nový a nový lezli ze dveří, jen aby se nechali postřílet? A armádě by trvalo tak dlouho, než by se dostala k Bílému domu, samozřejmě aby jí pohodlně obsadili teroristé. A hromada dalších, obrovských, nelogických věcí je ve filmu. Nevydržel jsem se na to dívat déle, než do scény, kdy se z popelářských aut stali těžce vyzbrojené vozy. Přesto jsem tomu dnes dal znovu šanci, ale ne, nejde to, ani když úplně vypnu, stejně se u toho nejde nesmát. Stejný film ze stejného roku je o dost lepší, také to není nějaký zázrak, ale mělo to daleko více šťávy, než tento možná i akčnější film. Docela škoda, nemuselo to být až tak špatné, jak to je.