Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (32)

plakát

Riskuj! (1994) (pořad) 

Riskuj jsem měl vždy velmi rád, velmi zajímavá soutěž, i velmi těžká. Možná nejtěžší soutěž co se týče TV vůbec. Časový limit je neúprosný, a otázky mnohdy neuvěřitelně těžké. Pan Rosák byl sice takový hodně konzervativní, možná až nudný, ale občas byl až nečekaně humorný. Riskuj jsem viděl jen s panem Rosákem, s nikým jiným si tento pořad ani neumím představit.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Zcela nečekaný a velmi dobře připravený útok na Bílý dům. Ano, nezbývá mi než souhlasit s oficiálním textem distributora. Protože ochranka prezidenta, Americká armáda, a vůbec všechny složky co mají chránit prezidenta, a USA jsou zcela neschopné. Ale nemůžu jím to vyčítat, za to můžeš scénář, a provedení akčních scén. Chápu že je to jen další akční film, kde nejde o logiku, ale o zábavu. Ale dívat se na film, a co cca 5 sekund si pokládat otázku, jako vážně? To není moc dobré, a od chvíle kdy začala nějaká akce, se jen smát nad debilitou scén, pokládat si otázky typu, opravdu x členů elitních většinou vojenských jednotek, co přešli do prezidentské ochranky, a střežený snad nejdůležitější budovu v USA by stáli ve dveřích, nechali se kosit jeden za druhým, a stejně si nedali říct, a nový a nový lezli ze dveří, jen aby se nechali postřílet? A armádě by trvalo tak dlouho, než by se dostala k Bílému domu, samozřejmě aby jí pohodlně obsadili teroristé. A hromada dalších, obrovských, nelogických věcí je ve filmu. Nevydržel jsem se na to dívat déle, než do scény, kdy se z popelářských aut stali těžce vyzbrojené vozy. Přesto jsem tomu dnes dal znovu šanci, ale ne, nejde to, ani když úplně vypnu, stejně se u toho nejde nesmát. Stejný film ze stejného roku je o dost lepší, také to není nějaký zázrak, ale mělo to daleko více šťávy, než tento možná i akčnější film. Docela škoda, nemuselo to být až tak špatné, jak to je.

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

No,nebylo to úplně tak nejhorší,dozvěděli jsme se něco málo o Jonnym,ale moc vtipné to nebylo,ani Jack neměl ony super hlášky nějak silné,občas něco tam bylo,ale bylo toho málo.Když tam vidím vždy Kayu S,a vzpomenu si na ty její skandály s nahými fotkami,a na to krátké video kde 17 cm dala celé až do krku,no vždy je to dost divný pohled na ní :D Ale jo,šlo to,doufám že 6 díl,bude o něco zajímavější,a bude tam více vtipných momentů.

plakát

Zevlovat a prudit (2009) 

No nebavilo mě to,konec filmu byl o něco lepší už.Těšil jsem se hlavně na Annu,s té je tu děvka a je ve scénách málo,hlavní hrdina nic moc,ale za zhlédnutí jednou to asi stojí.

plakát

Bulšit (2001) 

Jo je to hnus,ale baví mě tento film i poněkolikáté,navíc zde hrají dost pěkné holky.Když pomineme sračky a sliny při té scéně s tou bábou,není to tak zlé.

plakát

Oni 2: Noční kořist (2018) 

LIVINGDEAD Vlastně řekl vše,co jsem chtěl napsat i já,a máme i stejné hodnocení.Prostě nelogické,tupé a dost mě to sralo,doufal jsem že je zabijí všechny 4 členy rodiny,a že budou aspon pořádně trpět za to k čemu se uvolili že v takové debilovině budou hrát,a to vždy fandím aby jích co nejvíce přežilo jako v pachu krve,ale tady ne,tady jsem fandil vrahům.Jako když nevíte už vůbec na co se podívat,tak ok ale je to tak na jedno shlédnutí,ale spíše ani k tomu ne,věřte mi,akorát se naserete.

plakát

Psí domov (2019) 

Psí poslání je skvělí film,toto je asi podle některých o něco slabší počin,ale mě se oba filmy líbí stejně.To že je to především pro ty menší,ale ne přímo pro děti je asi pravda,i tak mě celý film bavil od začátku až do konce,určitě stojí taky za zhlédnutí.

plakát

Ledová archa (2013) 

No,podle popisu mě to více než zaujalo,říkal jsem ty jo,tak to musím vidět.Začátek byl zajímavý a hodně,v polovině filmu jsem si začal říkat co to je za blbost,a na konci filmu jsem si říkal,ten kdo to vymyslel měl v kebuli zřejmě pěkný guláš.Smysl děje v polovině filmu žádný,vůbec to nedávalo smysl.Asi to někteří jedinci pochopili,já se asi řadím k lidem co ne.Nevím no,divný film,jako za zhlédnutí asi stojí.

plakát

2012 (2009) 

60%??? Tak to jděte do prdele pánové a dámy....

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) 

Mnoho mých komentářů na ČSFD začíná stejně,a i zde začnu podobně.Tak nízké hodnocení si tento seriál prostě nezaslouží.Hlavně mně štve srovnávání s ordinací v růžové zahradě,o tom se raději ani vyjadřovat nebudu.Ano,jistě to není dokonalý seriál a hodně lidí pokračování srovnává s původní sanitkou.Kdyby se jednalo o zcela samostatný seriál určitě by byl daleko lépe hodnocen,ale bohužel není.Co se týče odborných názvů a autentičnosti zranění jde určitě o nejkvalitnější zpracování tématu u nás,už jen proto by si seriál zasloužil lepší hodnocení.V některých dílech se ukazovala smutná pravda o tom jak to u nás funguje,korupce,lékařská nedbalost,nezájem pomoci v nouzi a podobně.I samotný děj byl hodně ze života,a to že se děj neodvíjel od původní sanitky mi ani tak nevadilo.Rozhodně by to chtělo více takových seriálů,jak jsem už několikrát psal,kritici z ČSFD,jděte do prdele pánové.....