Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (123)

jafuska 

všechny recenze uživatele

Docela dlouho jsem váhala jestli jít na tento film, vadila mě délka filmu, podle mého moc krátké, ale když pominu tuto chybičku, tak já jako milovník zvířat a pejskařka, tak tento film přesně ví, kdy udeřit na city diváků a povedlo se jim to, ve filmu velmi smutné chvíle, už kvůli tomu, že sama mám také fenku a představa, že by se mě stalo něco podobného mě docela děsí, jediná snad malá chybička, v podobě nepřirozených lesních zvířat, to se moc nepovedlo, ale i tak to bylo velmi dojemné. Určitě doporučuji, a určitě je to hlavně určeno divákům, kteří mají rádi zvířata a měli nebo mají doma pejska, tak tento film je přesně pro ně určený, ostatní diváci tento žánr asi moc neocení, nebo by se při něm i nudili. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Návrat domov nebezpečným spôsobom neraz prekračuje hranicu medzi roztomilosťou a detinskosťou. Rozumiem, že má ísť v prvom rade o rodinný film, ktorý si musia vychutnať aj deti, ale tvorcovia naozaj častokrát zabúdajú na staršieho diváka. Hačikó: Príbeh psa bol v tomto bod o dve triedy vyššie a mierne presladená Psia duša sa taktiež väčšinu času vedela zdržať vyslovene detinských scén, ktoré srdce malého dieťaťa dozaista potešia, no dospelí sa pri nich predsa len cítia mierne trápne. So skutočne odretými ušami dávam 3 hviezdy a film môžem odporučiť skutočne len milovníkom psov. Sám sa za jedného z nich považujem a napriek tomu film radím do vôd číreho priemeru. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Psí poslání se mi moc líbilo, tak jsem byl zvědav na Psí domov. Film prakticky kopíruje Neuvěřitelnou cestu, akorát to není tak záživné. Animovaná zvířata jsou otřesná a bohužel tam jsou více než ta živá. Příběh takový klasický klišé, hlavně ten konec s veterány a slow motion přivítání. Bohužel jsem se u filmu spíše nudil a celkově mi to přišlo jako televizní film. Normálně bych dal asi spíše 2*, ale kvůli zvířátkům tam tu jednu navíc přihodim. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Krásně natočený film pro ty, kteří mají rádi pejsky a zvířata vůbec...Psí domov je snímek povídaný psí fenkou Bellou (nevím, proč se všichni psi ve filmu jmenují Bella, ale neva)..Každopádně mě dostala věta- "Nemám ráda hru na musím do práce". Gró příběhu tvoří nesmyslná vyhláška, že v Denveru nesmí lidé vlastnit pitbula- nevím, jestli je to pravda, každopádně je to nesmysl, protože Bella je úžasná a taky film tím lehce ztrácí...To se ale mění v okamžiku, kdy se Bellla vydává na dobrodružnou cestu domů..Na své cestě potkává spoutu kamarádů od bezdomovce, až po "velké kotě" - jedna z mála CGI použitá ve filmu, Bella je natáčená jako živý pes- což je rozhodně plus....Taky ale narazí na tlupu vlků, kteří chtějí využít přesily a Bellu ulovit- ale naše fenka všechny nástrahy zvládne a neúnavně cestuje k domovu...No a pochopitelný je i velmi dojemný konec, který každý, kdo měl někdy psa zákonitě obrečí, aneb konec dobrý, všechno dobré...viděno v kině (cz dabing)...90% ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Jestli mě to mělo dojmout,tak se to vážně nepovedlo.Což byl základ filmu,že Vás to vezme za srdíčko a budete brečet.Mám psa a pes spal.Nechci říct,že to byla až tak příšerná nuda,ale vyprávění doopravdy pro děcké publikum,který to má ještě zkreslený.Digitální zvířata jsou hrůza a kazilo to celou dobu.Je sice pěkně roztomilé,když puma si vyjde se psem,ale rve to mozek.Je jedno,že příběh jako takový je malinko přestřelený,dalo by se tomu i vcelku uvěřit,ale Bella prostě běží jen za Lucasem,který v závěrečným limbu pohřbí pan policajt komplet celé putování do hajzlu.45% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Kojoti, kteří se objeví ve filmu, jsou skuteční – obývají severovýchodní americké státy a východní Kanadu. (ČSFD)
  • Bellu hraje pes jménem Shelby. Jde o křížence rotvajlera a její věk se odhaduje na tři roky. Přesně to ale nikdo nemůže říct, protože Shelby žila na jednom ze smetišť v americkém státě Tennessee. Odtud byla odchycena do útulku, kde si ji našli filmaři. Po dokončení filmu Shelby pomáhá postiženým a opuštěným lidem. (mar48)
  • Puma, která se ve filmu objeví, je vytvořena digitálně. (mar48)

Reklama

Reklama