Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Všechno nejhorší (2017) 

Ráno po párty, hrozná kocovina a cizí postel. Přijde vám to povědomé? No co asi se prostě vytratíte a na vše zapomenete. Problém je, ale v tom, že vás chce někdo zabít. Hodně se mi líbí námět té časové smyčky. Ve filmu jsou i velice vtipné momenty a celé to působí jako ta správná sranda pro teenagery. Hlavní hrdinku v podání Jessicy Rothe je radost sledovat. Musím uznat, že takto jsem se dlouho nepobavil. Dost mě překvapilo, že se jedná o hororový žánr, protože ve filmu převažuje hodně komedie. Celkově hodnotím 85%.

plakát

Gangster Ka (2015) 

Nefandím moc Českým filmům, ale jednou za zas se najde kousek, který mě nadchne a Gangster Ka je přesně to. Příběh mafiánského bose, který je schopný si nebrat servítky je trefa do mého gusta. Hodně se mi líbilo herecké ztvárnění a to že film je podle skutečné události. Nečekal bych, že mě film tak vtáhne do děje. Hltal jsem každou větu a najednou byl konec. Okamžitě jsem chtěl vidět i pokračování. Celkově hodnotím 90%.

plakát

Underworld: Krvavé války (2016) 

Celkově jsem velký fanoušek Underworld série, takže nevím jak moc objektivní bude moje recenze. Na tento film jsem se velice těšil a tak jsem šel na premiéru. Příběh je úžasný, ale trošku mě zamrzela jedna maličkost, kterou bych vám nechtěl vyzradit. Dle mého názoru je tento díl lépe zpracovaný než předchozí. Lépe vás vtáhne do děje a akce tu rozhodně není málo. Po dlouhé době tu máme zase plnohodnotný díl se vším všudy. Hodnotím 90%.

plakát

365 dní (2020) 

Nejsem fanoušek filmů 50 odstínů, ale tento film mě docela zaujal. Příběh se mi zamlouval a herecké obsazení bylo dobré. Mám rád spíše americké filmy, ale tento počin od filmařů z Polska jsem viděl 2x a stále se mi líbí. Někdo může namítat, že příběh je ohraná písnička, ale na druhou stranu takovýhle filmů moc není nebo o nich alespoň já nevím. Celkově hodnotím 80%.

plakát

Ava: Bez soucitu (2020) 

Dal jsem tomuto filmu šanci i přes nepříznivou kritiku v komentářích. Po pár minutách jsem si říkal, že snad konečně přijde nějaká akce, ale dějově se začalo rozvíjet spoustu linek, které nebyly ani nijak podstatné. Po zhruba polovině filmu jsem to stále nevzdal a říkal si, že ta akce teprve přijde. Nakonec nastal konec filmu, který byl velice zmatečný a v podstatě neuzavřený. Mé konečné hodnocení je 60%, tento film určitě není pro ty co čekají akci ve stylu Johna Wicka.