Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Takto jsem začínat nechtěla ,ale tento film je můj milášek.! Opravdu viděla jsem ho nespočet krát ,ačkoli jediné co mi na filmu vadí ,ale na druhou stranu to není takové mínus jsou ty "uplakané" scény ,které mi trošičku vadili..Lepší místo na natáčení filmu být nemůže to krásné prostředí Nového Zélandu je prostě působivé!.

plakát

Room (2015) 

Docela silný filmový zážitek...musím podotknout herecký výkon Jacoba Tremblaye ...kolik mu bylo 8 let ? a zahrál to opravdu nádherně! Výborné zpracování,příběh,herecké obsazení..První část filmu mě sice bavila více u toho velkého zvratu jsem snad ani nedýchala ,i když mi bylo v celku jasné jak to asi dopadne a po zbytek filmu to už bylo více takové psychologické ,ale nestěžuji si. 85%

plakát

Shrek (2001) 

Perfektní předělávky známých pohádek,které bezvadně fungují! Užasný příběh s hlavním hrdinou zlobrem Shrekem...Nevím co by se dalo vytknout,dle mého nic! Nejlepší animovaný film všech dob.

plakát

Já, legenda (2007) 

Začátek byl úžasný...atmosféra by se dala krájet! jeden z lepších filmů se zombie tématikou.Avšak ke konci..ani nevím co dodat konec byl..no neočekávala jsem to..nevím jestli je to dobře nebo ne.Celkově to byl výborný snímek v hlavní roli s úžasným Willem Smithem.

plakát

Andílek na nervy (2015) 

Adam Míšík zkrátka není dobrý herec naopak Anna Kadeřávková je takový nový objev.Film usuzuji jako 14ti letá holka ,která by i tak hlavní postavu Viki střelila mezi oči.Celkově to ale zase tak strašné nebylo i když některé ty "efekty" byli velice špatné.Je to tak 50 na 50...chvílemi strašné a chvílemi ne.

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

142min. jsem se uchváceně dívala s otevřenou pusou a napínavě jsem hltala kažkou scénu. Musím vyzdvihnou úžasný herecký výkon Tima Robbinsona ,který opravdu zářil! Frankovi Darabontovi opravdu sedne vězeňské prostředí jinak tomu nebylo i ve filmu Zelená míle.