Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (251)

plakát

Tengoku-Daimakyo (2023) (seriál) 

83% / Z celkového hlediska konečně něco co má grády a nejde o Mecha (pro mě), anime je velice pěkné obzvláště linka Kiruko a Maru, kdy tyto postavy jsou opravdu dobře napsané a docela v pohodě se do nich vcítíte, druhá linka z akademie je zatím spíše na obtíž a zdá se spíše nejasná proč tam vůbec je, ovšem nevadí to, i zde totiž dostaneme momenty které jsou přinejmenším dost "wow!". Anime je dělané tak, že je více než jisté, že přibude min. další série a je tak složitější to hodnotit obzvláště kvůli akademii, kde člověk má více otázek než odpovědí. Mým vedlejším problémem pak byla animace, rozmazané pozadí ani moc nevadí, ovšem ksichty v dáli bez obličeje jsou přinejmenším divné, sám jsem pak měl problémy i se dvěma momenty ohledně Kiruko a Tokia kdy tyto postavy mají najednou mnohem větší nárazníky než měli ve zbytku série, hlavně u Tokia to vadí, kdy celou sérii má skoro plochou hrud (vzhledem k věku logicky) a najednou má poprsí jako dvacítka po operaci na zvětšení, po tomto momentu se zase vrací ke své původní výbavě, sice děje se to v Anime ale tady mě to fakt sere. Celkově velmi dobrá práce, i přes ty chyby je tato první série má fajn hlavní postavy a i příběh plný opravdu šílených ale smysluplných zvratů, které vás dostanou, doufám, že další série dostane zelenou a těším se.

plakát

Synchronic (2019) 

67% / Zajímavý film se zajímavým nápadem, sympatickou ústřední dvojicí a i fajn scénářem. Základním kamenem úrazu u tohoto filmu je stopáž, film ke konci utíká možná až moc a reálně jsou zde věci co by chtěli dovysvětlit. Celkově mohu doporučit jako jednohubku.

plakát

Hlasy mrtvých (2023) 

51% / Průměrný horor o dědictví a velkém břímě. Nebylo to špatné, nápad byl fajn, některé scény také, avšak za mě zde to dost zabíjí stupidita, díky které více dát nemohu. Nedoporučuji.

plakát

Popstar: Vše pro slávu (2016) 

71% / Fajn hudební meta "dokument", mnohdy fakt super vtipy a reference, žeru tyhle filmy a i když jde furt o horší film jak poslední Rychlá Rota, tak furt je to velice pěkná podívaná.

plakát

Karanténa smrti (2022) 

40% / Sterilní nezajímavá kravina, kdy neznáte žádné motivy vrahů.

plakát

Pán času - Kostel na Ruby Road (2023) (epizoda) 

48% / Abych byl upřímný, čekal jsem dost, ale toto jsem opravdu nečekal. Je to smutné ale oproti minulým dílům s Tennantem vypadá tento poslední speciál naprosto tragicky levně. Skřeti jsou odpudivě umělí, scénář divnej, nesmyslně kýčovitej a vlastně i cringe, vesměs bez atmosféry a konfrontace se záporáky je naprosto idiotská a nudná, herecké výkony nejsou zlé ale není to to pravé. Hudba fajn, obzvláště Hybrid Minds, kteří se objevují v klubové scéně, ale to bude asi tak vše. Celkově zklamání, první díl 14. řady jako takové asi risknu ale bojím se, že mi to tento seriál znova zabije a budu mít tendenci koukat nově max. na Capaldiho, kterého jsem tak nějak vynechal.

plakát

Pán času - Chichot (2023) (epizoda) 

68% / Ze začátku velmi dobře budovaná atmosféra s Toymakerem, po jeho poražení to těžce padá a i když nový (druhý) doktor nevypadá zle, tak mezi mé oblíbené díly tento nejspíše nepůjde, ačkoliv jak říkám první půlka je opravdu Gold. Uvidíme co dál, stejně jako mnohé jiné dám i já novou šanci tomuto seriálu.

plakát

Pán času - Zvíře z hvězd (2023) (epizoda) 

65% / Návrat Tennanta potěšil, woke věci tolik ne, ovšem furt je to docela koukatelné. Meep...

plakát

Šílená noc (2022) 

89% / Roztomile krutopřísná vánoční vyvraždovačka.