Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (74)

plakát

Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda (2015) 

Jak už jeden z uživatelů napsal tento díl je skoro stejný jako ostatní což chápu protože být režisér tak asi nic jiného z křečky nevymyslím zápletka nudná a záporák taky nic moc ale kdyby místo něho byl nějaký padouch který chce zničit svět tak bych s toho sálu odešel protože na tom už by sem neměl nervy. Jinak jsem tam šel jen proto že jsem byl hodně zvědavý jak bude pokračovat moje dětská oblíbená série a řeknu vám že teď je to pro mě nic moc ale pár scén ušlo hudební doprovod taky dobrý kdyby jsem byl malý jako když jsem tento seriál poprvé viděl by mě to určitě bavilo a k tomu ten humor byl na úrovni věkové kategorie která v sále byla silně poznat. Takže dávám 4 hvězdy ale pro děti starší 11ti let to určitě není.

plakát

Ant-Man (2015) 

Ant-Man je jeden z klasických akčních filmů který v sobě má i humor i napětí. Celý film je o tom že Ant-Man bojuje proti Coreyovi Stollovy vědcovi který se snaží vynaleznout něco co lidi zmenší a dá jím sílu ale neví že to je velmi nebezpečné a že už to existuje. Scott pomůže doktorovy Hankovi Pymovi kterého hraje Michael Douglas a který umí ovládat mravence pomoct naplánovat loupež a ukrást oblek. Film je dobře natočený upravený a má humor co víc si od akčního filmu přát 5 hvězd:) ps : těším se na další díl !!! :)

plakát

Automata (2014) 

Holly molly, roboti, budoucnost, apokalypsa, co byste chtěli ještě k tomu abyste udělali nejlepší film co jde. No je vidět, že pro Ibáneze to nestačilo. Ve filmu se mi zdáli naprosto zbytečné části některé tam zase chyběli, divák který čekal napínavou podívanou v žánru Sci-Fi bude jistě zklamán. 3/5

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Obdivuhodné vyvrcholení všech marvelovských filmů, aneb lepší už to nebude. První část Infinity War nám přinesla spojení všech příběhových linií do jedné se záměrem porazit Thanose a zachránit vesmír. Místo pro jednotlivé postavy nahradil ne moc složitá zápletka.. Konec nás samozřejmě navnadil na druhou část, která objasní nejasnosti, dokončí příběhovou linii Infinity War, a pravděpodobně začne novou kapitolu Marvel Cinematic Universe. 4,6/5.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Z jedné části to bylo pro velké fanoušky super pokračování, které si určitě užili, ale pro někoho, kdo není moc fanouškem, ale ví kdo je Batman a Superman, jakou mají povahu a superschopnosti (tedy jen superman), to nějaký hvězdný zážitek fakt není. No každopádně jsem byl na 3D, které bylo chvílemi fakt super a někdy se mi prostě zdálo, že se autorům nechtělo makat a prostě se na 3D zčásti vykašlali. Myslím si, film nebyl špatný, ale nevadilo by mi si to jen přečíst ve formě komiksu. No každopádně si myslím, že to není úplný odpad ale ani nejlepší film roku. Jestli jste fanoušci Supermana nebo Batmana, zajděte se na film podívat, jestli ne, tak bych to ani nedoporučil. Dávám 3 hvězdy.

plakát

BoJack Horseman (2014) (seriál) 

BoJack rozhodně není typický animák, vlastně by to z fleku mohlo být hrané drama, protože první řada je téměř výhradně poskládaná ze seriózní krize středního věku vyhaslé sitcomové hvězdy, ujíždějící na alkoholu, drogách, sexu a sabotování všech šťastných lidí okolo něj. A to je k zamyšlení. Na druhou stranu... hlavní postava je kůň, jeho agentka kočka, milenka sova, stará láska srna a spolubydlící týpek jménem Todd. So... 5/5