Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Většinou mě nezaujmou intriky a spory o moc. Hra o trůny má rozsáhlý fantasy svět podle knižní předlohy od George R.R. Martina. První epizoda seriálu mě do tohoto světa ponořila, serial je plný zvratů, nečekaných událostí a napětí, které mají své kouzlo. Mě to rozhodně přesvědčilo abych to zhlédnul celé. Doporučuju!

plakát

Interstellar (2014) 

Konečně pořádný sci-fi po dlouhý době. Zajmavý a originální námět a scénář Interstellaru si upoutal mnoho lidí. Herecké výkony jsou na jedničku a soundtrack od Hanse Zimmera k filmu dodává skvělou atmosféru.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Film jsem viděl mnohokrát, vždycky to skvěle zahraje na city. Tom Hanks je v tomhle oboru dokonalý.

plakát

Sedm (1995) 

Jeden z nejlepších krimi filmů vůbec. Herecké výkony jsou skvělé a příběh je dobře vymyšlený a naprosto nepředvídatelný. Fincher určitě udělal díru do filmového světa tohoto žánru.

plakát

Děsnej doják (2006) odpad!

Na tenhle film jsem se podíval s donucením svého kamaráda. 79 minut této patetické rádoby vtipné zrůdnosti mi navodilo chuť se zabít. Nechápu jak to autorovi filmu může připadat vtipné a že se tomu někdo zasměje, ale jestli se někomu líbí kočka co 2 minuty v kuse prdí, nebo vymačkávání obřího beďaru, jehož hnis ve finále vytryskne jako protržení přehrady. Je to jen další trapný a ubohý snímek dnešního teenagerského humoru, nic víc. Pokud ovšem naleznete odvahu se na film podívat, tak aspoň v případě pokud nutně potřebujete dostat rakovinu očí a uší.