Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (6)

plakát

Polopatě (2013) (pořad) odpad!

Níž než jen jedna velká reklama

plakát

Malá farma (2010) (pořad) 

Velmi se mi líbila první dvojice a bavilo mě sledovat vývoj farmy, i přes některé pro mě nepochopitelně se opakující eko/bio témata. Nevím jestli jsem si natolik zvykl na věčně nespokojenou a uraženou Veroniku nebo na Protheuse, kterého i po dvou letech neopustila chuť do práce a nadšení z budování. Každopádně po změně obsazení jsem zkoukl jen několik dílů, ale už mě to nebavilo natolik abych pokračoval ve sledování.

plakát

Zem spieva (2017) (pořad) 

Za mě velmi povedený pořad, který mě nezačal nudit během prvních 10ti minut jak tomu je u podobných řekněme "talentových soutěží". Jsem rád, že k moderování zvolili nové tváře, které nejsou v každém druhém televizním pořadu. Navíc je to předávání tradic poměrně zajímavým způsobem, protože většinou když člověk chce v televizi narazit na něco folklorního zejména co se hudby týče, narazí na připitomnělý TVšlágr, což je vlastně jedna velká a ještě špatná reklama, s naprosto nesmyslným podáním lidovek z přelomu 40-50. let. Pro mě byl tento pořad příjemným oddechem s pěknou hudbou a tancem, co víc člověk může od televize dneska chtít.

plakát

Underworld: Vzpoura Lycanů (2009) 

Tenhle díl byl podle mě nejzajímavější z celé série, zajímavé prostředí, pěkná temná atmosféra atd. . . není co dodat.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Když jsem byl malý díval sem se na to protože to bylo kreslené, teď se na to dívám, protože je to zábavné a nikdy mě to neomrzí.