Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (32)

plakát

Slaměný klobouk (1971) 

"Jsme tady U starý vopice? Je vidět, že milostivou znáte..." Povedená taškařice s plejádou výborných herců, kteří si to náramně užívají.

plakát

Život podle Dana (2007) 

Jeden osamělý otec "láskovrah" na tři pubertální dcery.. Pohodová rodinná podívaná, nic moc jsem od filmu nečekala, až jsem byla překvapená, jak moc mě bavil. Příjemná je i délka filmu, tak akorát.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Ze začátku to bylo fajn, v té době jsem chodila na gympl, bavilo mě připomenutí tehdejší módy, účesů a bytového designu:), příběh sliboval příjemně stráveny čas u tv, mladého Blažka hrál Mádl, typově to moc nesedí:D, ale dobře. Jen ten konec se vůbec nepovedl, škoda.

plakát

Návrat do Cold Mountain (2003) 

Syrové válečné scény. Domobrana, válka mění lidi ve zvířata. Putování, milostný nenaplněný příběh. Moc velký prostor pro Zellweger. Za co dostala Oscara? Příliš dlouhé a nadhodnocené.

plakát

Génius - Einstein (2017) (série) 

Se zájmem jsem sledovala každý díl o životě a díle Alberta Einsteina. Pojetí seriálu, kdy se prolínaly různé životní epochy a velký prostor mělo názorné vysvětlení jeho teorií, mě moc bavilo. Seriál je celý velice dobrý a z posledního dílu jsem nadšená. Krásné rozloučení s neobyčejným vědcem a velmi lidským člověkem, kterému nebyly lhostejmé osudy lidí nespravedlivě trestaných, a také velkým bojovníkem proti zneužití vědy ve prospěch moci. Škoda, že seriál nebyl natočený v době, kdy jsem chodila do školy.

plakát

Všichni jsou v pohodě (2009) 

Důležitý je, že se nakonec mladí přestali přetvařovat, otec přijal realitu a snad si navzájem vynahradili zmeškané roky. Film ze života, který mě hodně bavil.

plakát

Frida (2002) 

Film o životě Fridy mě hluboce zasáhl. Život žila naplno a s ničím se moc nepárala, byla velká bojovnice. Na druhé straně byla velmi křehká a milující až posedlá.. Strhující a inspirativní příběh ženy, o které chci vědět víc.

plakát

Manžel na hodinu (2016) 

"Jste dva tak se bavte spolu" a "malý už šly spát": já jsem se docela bavila a bylo to lehce lepší než jednička.

plakát

Šéfkuchař na grilu (2014) 

Pohodová oddechovka, příjemně strávený čas. Sny se mají plnit. Jen toho tweetování kdyby bylo míň..