Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (172)

jirkahodr 

všechny recenze uživatele

Ťežko hodnotit. Navázat na chlapskou komedii ve stylu "chlapi sobě" skoro romancí je opravdu těžké a možná i neřešitelné. Chápu rozladěnost publika je to jako by někdo navázal na Pařbu ve Vegas Sexem ve městě. Aby to fungovalo to by musel být opravdu geniální scénář a i pro Hollywood by to byl oříšek. Jak to může dopadnout v našich nuzných podmínkách? Ano to už víme, né moc dobře. Pokud se na to budu dívat jako na pokračování Hodinového manžela tak je to úplně mimo, pokud jako na film který řeší nějaký zamotaný vztah tak mi nevadí, že se u toho moc nesměji protože to je prostě takové vyprávění a uzavřu to. Je to víc do TV než do kina, prostě horší průměr no.. Jen bych pro příště doporučil ať si všichni režiseři dobře rozmyslí, jestli s filmem jít rovnou do kina a ne jen do TV. ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Prakticky nijak nepospojovaná plejáda nudných scének. Smršť sexismů, blbého humoru a nevkusu. Již jaksi tradičně tragická zvukařina, díky které není půlce dialogů téměř rozumět, což je ale možná i dobře, jelikož jsou stejně hloupé a zbytečné jako celý děj a zbytek filmu. Zbytečnost a absurdita je výstižný a dostatečný popis všeho, co se ve snímku děje a to je tak vše. Naprostá ztráta času. odpad! ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Keď sa na to pozriem z globálu, tak v podstate som videl veľmi voľné pokračovanie Hodinového manžela síce so všetkými pôvodnými postavami, ale s viac rozvinutým dejom a trošku viac sa tu venovalo priestoru takým tým "ľudským" situáciám. Niektoré hlášky fajn, no v celku je to len jedna z ďalších priemerných komédií, v rámci žánru tá lepšia, a určite jemný posun k lepšiemu voči jednotke. 60 % ()

otík 

všechny recenze uživatele

Po nečekaně vtipné a pro mně možná i překvapivě líbivé jedničce přišla dvojka, která sice je zbytečně dlouhá, ale stejně jako jednička dokáže v určitých pasážích a okamžicích velmi pobavit. K filmu se musí přistoupit stylem - nic nečekám, nechám se bavit a budu nekritický. Pak i takovéhle komedie mohou navodit dobrou atmosféru. Tady navíc jsou super písničky, bezstarostná čtverka hlavních hrdinů a skvělá Holubová. Za mně dobrý. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zoufalé pokračování nudící komedie ´Hodinový manžel´, který je ještě horší než jsme doufali. Proč tohle vzniklo budiž záhadou. Námět by nebyl špatný, takže opět výzva ke všemu možnému, jen ne ke komediální nudě. Ale tak hrozně napsaný scénář a jeho katastrofické zpracování je skutečně typické pro stále se zhoršující českou komediální tvorbu posledních několika let. Absolutně nezajímavý děj se táhne jak týden před výplatou a scény nataženy snad jak nejvíce to šlo. Mít to švih komedií 80. let, za půl hodiny by bylo hotovo. Ne, opravdu už ne. Pevně doufám, že ještě nevznikne trojka. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)
  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)

Reklama

Reklama