Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (11)

plakát

Špindl (2017) 

Bylo to tak dementní, až jsem se asi 3x zasmál...

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Předvídatelnost dialogů a jejich plochost nás moc nebavila.

plakát

Tým SEAL - Time to Shine (2019) (epizoda) 

Trošku slabší díl. Sonny má vtipné běžecké tenisky, když se topí v komoře :D

plakát

Matrix (1999) 

Poprvé jsem viděl Matrix s tátou jako osmiletý klučina :) O pár let později jsem si film užil více a také pochopil. Parádní Sci-fi, které musíte vidět.

plakát

Equilibrium (2002) 

Latex a hodně akce. Svět po třetí sv. válce. Emoce jsou zakázané. Největší exekutor systému zapomene na svou pravidelnou dávku elixíru proti emocím a zalíbí se mu to. Zjistí, že bez něj je to větší jízda! Následuje ještě větší akce na záchranu sebe i celého světa. Zajímavá podívaná, která bude místy nudit, ale ve výsledku stojí za to vidět pokud jste fanoušky Matrixu.

plakát

Americký sniper (2014) 

Patriotismus až na prvním místě! Ještě že je Amerika plná podobných Chrisů Kylů a my si můžeme sedět v klidu doma, protože oni to zařídí :) Ba ne. Když odhlédnu od náborové reklamy k Navy Seals, je to parádní podívaná očima elitního vojáka. Pravdivá výpověď o těžkých návratech do reality nebo o každodením boji o přežití, kdy každý odchod ze základny může znamenat ten poslední.

plakát

Upír Nosferatu (1922) 

Viděno v Lucerně za doprovodu živé hudby, která tomuto jinak němému filmu dodala skvělou atmosféru. Vzhledem k tomu, že jsem přečetl i knižní předlohu Brama Stokera, mohl jsem srovnávat. Podobnost byla vskutku veliká. Efekty jednodušší vzhledem k roku natočení, ale jinak skoro povinnost vidět :)

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Srovnávat původního Trona s tímto moderním je podle mne nesmysl. Jiná doba, jiné možnosti. Každý si najde to svoje. Legacy vás zaujme akcí a efekty. Doplněn soundtrackem od Daft Punk se z něho stává parádní zážitek, který vás bude bavit.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Zajímavý námět a dobrá myšlenka. Co kdyby to takhle opravdu bylo? Můj osobní problém u filmů z žánrů scifi či post-apo je ten, že (stejně jako zde) na jedné straně stojí vždy "elita vs chudí". Ono to tak vlastně je i v reálném světe..? Justin Timberlake mi tam úplně nesedí, ale i tak se dá "skousnout" a celkový dojem je dobrý.