Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Telenovela

Recenze (17)

plakát

Slunečná - Jak se do lesa volá (2020) (epizoda) odpad!

Třetí díl naprosto o ničem... něco jako defilé herců ve smyslu Kdo není ve Slunečné, jako kdyby nebyl!

plakát

Slunečná - Sázka (2020) (epizoda) odpad!

Někdo došel k závěru, že nic v TV se nemůže obejít bez Tomicové, Batulkové, Šťastného atd. stále stejní herci z předešlých seriálů, jen prostě přecházejí z jednoho do druhého. Co vůbec nechápu, je obsazení dvou typově stejných hereček - Burešové a Jánové - koneckonců fotka dole je tohoto přešlapu důkazem - je na ní Burešová, ne Jánová! Mladá zjevně vbrzku milenecká dvojice Burešová + Lambora je katastrofa, nesympatie na druhou! Řídký děj víceméně o ničem, hadička z traktoru, kácení stromů, trocha vzušení z bouračky, zmrtvýchvstání Oty Jiráka... co k tomu dodat? Jo, ještě primitivní písnička!

plakát

Přes prsty (2019) 

Petra Hřebíčková omyl, opravdu si někdo myslí, že dotyčná vypadá na 25? Vypadá na 45!

plakát

Šťastný nový rok (2019) 

Jedna hvězda za Vašáryovou a Bartošku, ti jediní vypadali normálně. Mladé ženy měly jedno společné, že vypadaly stejně, takže si je člověk neustále pletl.

plakát

Léto s gentlemanem (2019) odpad!

Takových herců a takový výsledek! A jako pěst na oko "diblík" 38letá Vondráčková coby dítě 46leté Antalové?! Těch pouhých 8 let mezi matkou a dcerou je setsakrametsky znát. Že bychom neměli vhodnou herečku odpovídajícího věku?

plakát

Případ dvou sester (2019) (TV film) 

Milá detektivka podle skvělé Hany Proškové, dva senzační chlapíci Horác a Vašátko, celkově skvělé obsazení. "Já tě miluju, ty krávo!" hláška která rozpletla celou zápletku.

plakát

Strážmistr Topinka - Zločin na farmě (2019) (epizoda) 

Jedna hvězda za Veroniku Freimanovou, je skvělá! A baví mě i Marcinková. Jinak je to celé na odpad - převlečení za ovce, závěrečná bitka policajtů - trapnost nad trapnost.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) odpad!

Princ takový nijaký, nevýrazný kluk, princezna totéž - v Ulici i pohádce stále stejná šarže, jinou zjevně neumí, jen se tak nějak usmívá. O Vánocích na pohádky nekoukám, přesto doporučuji nepokoušet se rok o rok o zázrak.

plakát

Doktor Martin: Záhada v Beskydech (2018) 

Mrzí mě, že jsem přispěla k vysoké sledovanosti filmu, přičemž přiznávám, že jsem u něj vydržela pár desítek minut. V seriálu se mi Topinka líbil, ale jeho vtipný až roztomilý projev se úplně vytratil. Co mi však opravdu vadí, je dvojice Donutil-Čvančarová, sami o sobě je ještě beru, ale tady jako partneři zplodivší dítě - to fakt nešlo! Tolik asexuálnosti už nikdy vidět nechci!