Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (388)

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Co díl, to slabší...  Prostor  který má seriál není zrovna parketa Guye Ritchieho... Další věcí je předvídatelné situace a vyloženě hloupé postavy zřejmě  hloupě se chovající pro vývoj děje.... Slabota, čekal jsem asi něco jinak. Ve filmu ok, ale v serošu a furt dokola nechci.

plakát

Archie (2023) (seriál) 

Úžasná lahůdka v podobě minisérie inspirované knihou  „ Drahý Cary: Můj život s Cary Grantem “ od Dyan Cannon a také živými vystoupeními v show Caryho Granta. Prostor cca 50 min na díl není moc velký, ale zde je využit beze zbytku. Jason Isaacs je Cary Grant ! Obsazení dalších rolí na výtečnou. Laura Aikman jako Dyan Cannon....Nečekal jsem takovou citovou hru slov a emocí...Děj je poněkud zdramatizován od skutečnosti se liší, ale to je dané tím prostorem. Rozhodně nominant na zlaté Globy ! Snad se někdy dostane na veřejnoprávní ČT ART a pokud budou titulky, bude to prostě nádhera!

plakát

Bratři (2023) 

Dobře a citlivě natočeno, nikde se netlačí na pilu. Udělali co mysleli , že je správné. Pohledy na ně se různí. Mě je to fuk.  Za mě jsou to ti co konali co cítili, že mají konat. Bojovat za svobodu je správná věc. Všemi prostředky.  Na zlo platí jen větší zlo. Ne všichni žvanillé tady by to dokázali. Ani já bych to nedokázal.  Takže hrdinové ! Po filmařské stránce , je to malé české a chápu že obsáhnout tento kus našich dějin  nebylo lehké. Takže jak tu někdo psal ten útěk si zasloužil jistě víc prostoru a filmařiny.. Takže víc peněz.

plakát

Clarksonova farma - Série 2 (2023) (série) 

Tohle je neskutečné překvapení . Nečekal bych, že zrovna Jezza natočí polo dokument, který vás vnoří do problémů ostrovního zemědělství a farmaření všeobecně! Smekám. Pokud si přidáte jeho  ironické průpovídky a vrozenou negramotnost , okořeníte novou hvězdou Kalebem Cooperem budete jen žasnout jak to do sebe zapadá. Dojde Vám jak těžké je být farmářem. Asi ne jen za kanálem. Tohle je vážně pecka !

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Hodinu jsem přetrpěl a rovnou napíšu, další naprosto zbytečný film těžící ze slávy předešlých ( tedy tak dvou...). Trend namlouvat si, že počítačem jde udělat vše a vykouzlit nádherný film zaslepil asi i všechny zde hodnotící uživatele. Jelikož nekoukám na tahle pc díla a nejsem poznamenán Marvelovkama jsem o to víc zhnusen tím, jak diváci přijali  tento trend.. NEROZUMÍM TOMU !  Chvála bohu. Tohle je na hony vzdáleno všemu co jsem na filmech miloval...Tolik  k filmařině. To ostatní je ztráta času. Trapné a zbytečné honičky, které pobaví jen zaostalé... H. Ford omlazený....ne nechci. Všechno v tomhle filmu je zbytečné....Tedy až na cameo John Rhys-Daviese....Bože pryč od toho...Děsí to stejně jako ten umělý čokl ve filmu Volání divočiny POMOC, tohle nechci ani náhodou !!

plakát

Blondýnka (2022) 

Fikce ! Zdůrazňuji, je to fikce a proto je pravděpodobné, že většina nepochopí, že je to F I K C E ! )  A to je problém. Natočit životopis o někom tak velkém jako byla MM , jako  fikci je na pováženou. Ana de Armas je však perfektní. A to je jediné pozitivum filmu. Nedělám si iluze, že filmový průmysl fungoval tak nějak jako vidíme zde, ale to nestačí.

plakát

Elvis (2022) 

Mě to prostě nebere....Obrazové orgie plné zvuku....

plakát

Good Old Czechs (2022) 

Skvělé téma, skvělé osobnosti. Provedené amatérsky. Nedokáži si pomoci. Velké zklamání. Tohle mi naprosto nesedlo...Načetl jsem všechny knížky pana Fajtla...Tam to všechno je , tam to cítím. Tady ne. Mnohdy ani nerozumím... Jistě to dalo fůru práce a nezlehčuju to, ale za mě hrůza a slabota..

plakát

Iveta - Knoflíky lásky (2022) (epizoda) 

Menší nuda, stejná slátanina jako první díl.... Iveta byla krásná holka, která se do tohoto světa hvězd moc nehodila. Naivní a lehce manipulativní. Prostor tří dílů je naprosto nedostačující pro její vykreslení...Okamžitě pochopíte, že Sepéši byl magor ( byl ?? ), který věděl, že bez ní, není nikdo. Je fajn, že někdo se pokusil o nástin a polidštění tolik později bulvarizované zpěvačky. V momentě kdy víte jak celý příběh končí je nutno jít do hloubky, což prostor 3 hodin nepobere .Tohle je vlastně Iveta a její touha dosáhnout něčeho, ovšem  od začátku vykoupená...Iveta-začátek...Někteří herci přehrávají. Fialová je dobrá a jej ranní scéna po prvním sexu (? ) se sluchátky na uších je jakoby od jinud.. Škoda, že i její život se nevydal tímto radostným směrem.Moc jsem jí to přál. V té době , v roce 1987 jsem byl na vojně. Všichni byli do Ivety zamilovaní..Ona byla hvězda.

plakát

Iveta - Snad nám to vyjde (2022) (epizoda) 

Dlouhé nudné scény, které mají něco popsat....Seriál je promarněná šance. Světlým bodem posledního dílu je Ondřej Brzobohatý v roli L.Štaidla...