Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3)

plakát

Rudyho má každý rád (2015) (seriál) 

Tenhle seriál zabilo herecký obsazení. Je pravda, že k zasmání je tak každá šestá hláška, ale nebejt naprosto nehodícího se a nevtipnýho Rašilova, možná by to byla každá třetí...i tak si myslim, že to je v dnešní době ještě z koukatelnějšího soudku. Dvě a půl.

plakát

Mamon (2015) (seriál) 

Kvalitní seriálová produkce má u nás jen dva tábory. Českou televizi a HBO. Zatímco ale Česká televize svým potenciálem často plýtvá a dávky kvality rozděluje mezi své výtvory nevyváženě, HBO potenciál spíše šetří, aby mohla vždy ve vhodnou dobu vystřelit mezi diváky naprostou bombu. Zjištění, že předloha není původní a jedná se vlastně jen o remake, mě trochu zklamalo. Nic to ale nemění na tom, že tu po Terapii a Hořícím keři máme dalšího zdatného konkurenta evropským produkcím. Matěj Hádek tu s konečnou platností potvrdil svůj vývoj v jednoho z nejlepších současných herců. K tomu spousta na filmovém plátně neokoukaných, ale o to víc kvalitních, herců. A to se počítá. Po dvou dílech za ****, nejspíš to ale nebude konečné hodnocení.

plakát

Místo zločinu Plzeň (2015) (seriál) odpad!

Jsem moc rád, že týhle hovadině těsně předcházel Labyrint. Srovnání je totiž o to bolestivější. Tady je špatně úplně všechno. Scénář, charaktery postav, dějový zvraty, kamera, režie - nic z toho nemá náznak jakýhokoliv konceptu. Tohle napsal někdo, kdo nasbíral kriminalistický znalosti z deníků městský policie. Hřebejka trochu podezírám, že si z nás střílí. Ale spíš je to jen poslední hřebejk do jeho filmový rakve.