Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 322)

plakát

Kukačky (2021) (seriál) 

𝟖𝟓% - 𝐑𝐄𝐂𝐄𝐍𝐙𝐄 𝟐𝟎𝐭𝐢 𝐬𝐥𝐨𝐯𝐲: No to čumím. Skvělé obsazení, silné téma, možná roztahané, ale zase dobře vykreslené jednotlivé příběhy a problémy. Víc takových českých seriálů! ✱✱✱ 𝐒𝐏𝐎𝐈𝐋𝐄𝐑 𝟐𝟎𝐭𝐢 𝐬𝐥𝐨𝐯𝐲:  Rodinám zamění děti, hledá se řešení a na povrch vyplouvájí tajnosti. Nakonec za vše může rodinný příslušník s "dobrým úmyslem" a né ti na první pohled.

plakát

Ví o tobě (2021) (seriál) 

85% - komentář 20ti slovy: Pomalejší, ale každým dílem se zvedá zvědavost co z toho bude. Ideální počet epizod a ta poslední totální zvrat ve všem. +++ SPOILER 20ti slovy: Chlap se převtělí do ženské a pak do další, aby mohl prcat s jiným chlapem. Vše mezitím je mix dramatu a mysteriózní atmosféry.

plakát

Psí poslání 2 (2019) 

85% - komentář 20ti slovy: Po "vlažném" začátku přišla krásná hra citů, příběhů a "poslání". Děj se dobře posunul, vyvinul a kruh se skvělé uzavřel...tam kde začal. +++ SPOILER 20ti slovy: Nyní má Bailey za úkol najít a chránit malou holčičku...která vyrostla. Pozná rakovinu, zachrání život a celou rodinu přivede opět k sobě.

plakát

Joker (2019) 

90% - komentář 20ti slovy: "Deprimující" atmosféra, skvělá hudba a excelentní Phoenix, který spojil styl Nicholsona a Ledgera a vytvořil vlastní...Oscar zaslouženě. K dokonalosti tomu chybělo lepší tempo. +++ SPOILER 20ti slovy: "Zcvonutý" komediant a klaun dostane vyhazov, zjistí že je adoptovaný, zabije partičku v metru, udusí matku, zastřelí moderátora a zrodí se Joker...a Batman.

plakát

Taková moderní rodinka (2009) (seriál) 

95% - komentář 20ti slovy: Dokumentární styl + vyklepanou kameru jsem nenáviděl!!!...ale zvykl jsem si...a všechny rodiny doslova zamiloval. Skvělé postavy a vtipy s dávkou "svěžesti".

plakát

#martyisdead (2019) (seriál) 

85% - komentář 20ti slovy: Napínavé, mrazivé a rychle to ubíhalo. Sice herecké výkony občas pokulhávaly, ale na české poměry, kde se točí pouze sr*čky, parádní dílo!!!

plakát

Smrtonosná past 3 (1995) 

85% - komentář 20ti slovy: Odlehčený vtip byl nahrazen větší akcí a vymakanou zápletkou. Willis luští hádanky, běhá po Manhattanu a v mezičase vyřeší o co vlastně jde. Borec!

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

90% - komentář 20ti slovy: Podle mě nejlepší díl SW. Výborné ukončení nové trilogie a výborný start staré trilogie. Významnost této epizody: "Zrození Luka, Leily a Darth Vadera."

plakát

Chyť mě, když to dokážeš (2002) 

90% - komentář 20ti slovy: Jasný důkaz, že stačí podvádět a lhát a máte v životě všechno...ale nesmíte být debil. Svěží a zajimavý "životopis" s excelentním DiCapriem.

plakát

Vinnetou - Poslední výstřel (1965) 

85% - komentář 20ti slovy: Jednoznačně nejlepší Vinnetou z celé série. Žádné zmatky, zbytečné "zvraty", plno padouchů atd. Pěkně přímočaře, s grácií a lehce ke svému konci. Škoda.