Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 322)

plakát

Pod vodou (2020) 

55% - komentář 20ti slovy: Klaustrofobie, pod vodou, tma a nehoda. Není kam utéct, mtrvoly, napětí a něco číhá venku. Svižný úvod ale bohužel neudržel tempo. +++ SPOILER 20ti slovy: Podmořská výzkumná stanice svými vrty probudí obrovské monstrum a jeho "dětičky". Pár přeživších bojuje o přežití a nakonec monstrum sebevražedně zabijou výbuchem.

plakát

Sky Sharks (2020) 

25% - komentář 20ti slovy: Mám rád "céčkové" filmy, ale musí to mít obstojný scénář...Sky Shark ho nemá. Každopádně...dobré kozy, překvapivě dobrý vizuál a masky. +++ SPOILER 20ti slovy: Zmražení nacističtí zombie vojáci, na létajících žralocích, útočí na hlavní města a převážné na dopravní letadla. Sejme je až nacistický létající megalodon!

plakát

Šarlatán (2020) 

80% - komentář 20ti slovy: Zajímavý námět, skvělý Trojan a vlastně všechno ostatní. "Vyházet" zbytečné scény, zkrátit o 20 minut a více dotáhnout konec, tak je to parádní. +++ SPOILER 20ti slovy: "Zahradník" z moči určí nemoci, které pak léčí bylinkami. Zamiluje se do svého kolegy a díky komunistům jsou odsouzeni za údajnou smrt pacientů.

plakát

Telefon (2020) 

70% - komentář 20ti slovy: Napínavý a zajímavý námět o prolínání minulosti a "budoucnosti". Škoda "pomalého" tempa a konec byl až moc překombinovaný. O 20 minut míň, tak je to top. +++ SPOILER 20ti slovy: Ženská z minulosti zachrání otce, kterého pak zabije spolu s matkou od ženské v budoucnosti. Zabije ještě svou matku, policajta a jahodáře. Dost komplikované :D

plakát

Tenet (2020) 

70% - komentář 20ti slovy: Viděno 2x...pochopeno...ale stejně příběhově takové "nudné". Přišlo mi to jako slátanina...ale parádní, originální s úžásně vibrujicí hudbou! +++ SPOILER 20ti slovy: Běhají v čase sem a tam, hledají plutonium a "bombu" a honí se s Rusem, který chce zničit svět. Bombu "zneškodní", Rusa zabijou a svět zachrání.

plakát

The Owners (2020) 

40% - komentář 20ti slovy: Z věznitelů a násilníků se stanou vězni a oběti. Námět zajímavý, ale zpracovaní debilní, "tupé" myšlení postav a celková pointa a "šokující" závěr vařil z vody. +++ SPOILER 20ti slovy: Lupiči chtějí vykrást dům a "mučí" důchodce kvůli kombinaci k trezoru. Jenže důchodci jsou úchylové, všechny zabijou a v trezoru vězní unesené holčičky.

plakát

Utažení (2020) 

25% - komentář 20ti slovy: Velký tajemný barák, Mackenzie a mrazivá atmosféra ušla, zbytek jsou nahodilé "lekačky", stíny a odrazy bez významu. A konec? Jakože "tajemná" srajda. +++ SPOILER 20ti slovy: Sídlo, učitelka, holčička, kluk na facku a divná služebna. Zvuky, hlasy, stíny, "duchové". Učitelka s dětmi utíka a najednou je zpátky v domě. Konec.

plakát

2067 (2020) 

40% - komentář 20ti slovy: "Postapokalyptické" sci-fi, cestování časem, pěkný vizuál a trocha napětí...jenže...časové paradoxy divné, chování postav prkenné, ukecané a celková zápletka kostrbatá. +++ SPOILER 20ti slovy: Ethan má najít lék v budoucnosti...je to ale zástěrka, aby otevřel portál pro pár vyvolených. On s něma vysere a pošle jim stromy.

plakát

Aladin (2019) 

85% - komentář 20ti slovy: Přesně do "puntíku" stejné jako kreslená verze. Hezké, pohádkové, barevné, super soundtrack, dobré obsazení a skvělý Will Smith! Jenom moc dlouhé.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

90% - komentář 20ti slovy: !Dokonalé! završení (až moc dlouhé) série...ikdyž to cestovaní časem...mno dejme tomu. Finální bitva top! "I'M IRONMAN" -10% za smutný konec.