Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 322)

plakát

Šťastná hvězda (2017) 

40% - komentář 20ti slovy: Zvířatka zábavné a myšleno asi dobře, ale na mě až moc panbíčkařské, bůh sem, bůh tam. Svým dětem bych to nepustil.

plakát

Tak pravil Bůh (2017) 

30% - komentář 20ti slovy: Něco jako "Pelíšky" po dánsku...slušné postavy a divné situace...ale bez vtipu, nebo nějaké "struktury". Celkový "význam" jsem moc nepochopil.

plakát

Táta je doma 2 (2017) 

65% - komentář 20ti slovy: Solidní pokračování, u kterého jsem se opět bavil a chlapská čtyřka neměla chybu. Škoda, že parádní rozjed pokazila poslední třetina, která ztrácela dech.

plakát

Teheránská tabu (2017) 

40% - komentář 20ti slovy: Grafické zpracování Iránského "všedního" života celkem zajímavé, ale obsahově na hovno. Ženské postavy skoro k nerozeznání, děj přeskakoval a příběhově nudné. +++ SPOILER 20ti slovy: Tři Iránske ženské - šlapka, skoro šlapka a těhotná řeší nelehký muslimský život. Kecají, chodí po úřadech a šlapou...a to je tak všechno.

plakát

Temná věž (2017) 

40% - komentář 20ti slovy: První půlka supr "mysteriózní" fantasy drama...které se pak zvrhne do naháněčky, střílečky, trapárny, blbých keců a můj nezájem stoupl z 2 na 10.

plakát

Tenkrát v Kalifornii (2017) 

45% - komentář 20ti slovy: Willis teda hodně polevil z nároků! Vůbec se mi tady nehodil. Každopádně pár vtipných momentů a hlášek se našlo. Hvězda za pejska.

plakát

The Disaster Artist: Úžasný propadák (2017) 

45% - komentář 20ti slovy: Nutnost vidět první originál "Room" a přečíst si všechny "zajímavosti", abyste zachytili pointy záběrů. Ve skutečnosti úplně zbytečný "film o filmu". +++ SPOILER 20ti slovy: Mark a Johnny odjedou do Hollywoodu a protože nemůžou najít práci jako herci, tak natočí svůj stupidně "kultovní" film. A to je tak všechno :D

plakát

The Evil Within (2017) 

70% - komentář 20ti slovy: Ujeté schizofrenní psycho! Už prvních 10 minut bylo deprimujících a mrazivých! Frederick Koehler skvělý a nepříjemný. Tak nějak si představuju skutečné vraždící psychopaty.

plakát

The Florida Project (2017) 

45% - komentář 20ti slovy: Výborný obsah podaný debilní formou. Dvouhodinový "dokument" o "sockovském" americkém snu v motelu. Děcka běhají, matky "přežívají" a je konec. Škoda.

plakát

Thelma (2017) 

25% - komentář 20ti slovy: Dlouhé a naaranžované záběry, lesbení, nějaké to mystično...artový snímek jak poleno = velké hezké nic. Po hodině nevím o co šlo.