Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Mysteriózní
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (153)

plakát

Svět zítřka (2015) 

Připomíná mi to Interstellar, ale World of Tomorrow je o dost víc hlubokomyslný, lidský a kompelxní sci-fi. "I'm very proud of my sadness because it means I'm alive."

plakát

V hlavě (2015) 

Jestli každej má v hlavě malí autonomní cit-lidi tak... co je v hlavách těch malejch autonomních cit-lidí, kámo?

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Vidíš vole, pořád tady ještě sou nepatrný záblesky civilizace v těhle barbaskejch jatkách, kterym se jednou řikalo filmová produkce.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Tak jak sme omdlívali z Chucka Schultzovo Peanuts kvůli jeho schopnosti vyjádřit tolik humoru a charakteru skrz jednoduchý tváře a děti, který se k sobě chovaj jako dospělí. Tak Až vyjde měsíc je náš Charlie Brown. Bohužel ani jeden song od Kinks. Ani jeden.

plakát

Takový nádherný den (2012) 

Genealogie jako antagonista. Jedna z nejvíc troufalejch, inovativních, myslodkuřujících a dechberoucích uměleckej prací všech dob. Samozřejmě, nejlepšejší film dekády.

plakát

Strom života (2011) 

Tohle je 913. koment ke Stromu života, a není tu nedostatek dobrejch, takže ve zkratce. Tenhle film je chybějící prolog k 2001ce. Sekvence z kosmu ti připomenou, že sme pouhý mikroby ve vesmíru; přesto náš miniaturní život je ta nejvíc vzácná vzácnost pro ty který tě milujou, a tvoje ztráta jejich největší. A ty vole, namyšlenost je jedno z nejhorších slov.

plakát

Špatnej polda (2009) 

Film kde Nicolas Cage je tak na sračky, že začne vidět leguány. Wernere Herzogu si génius, žes to stvořil.